Psychische zorg Programma psychische zorg


Op basis van de door u ingevulde SGE Psyscan en een gesprek met u, verwijst de huisarts u door naar de praktijkondersteuner GGZ in het gezondheidscentrum. Vanaf dit moment neemt u deel aan het programma psychische zorg. De praktijkondersteuner GGZ is een gespecialiseerde zorgverlener die u, eventueel in samenwerking met de psycholoog, kan ondersteunen bij het aanpakken van uw klachten.

Mensen met psychische klachten hebben soms zorg nodig van verschillende zorgverleners. In het programma werken alle zorgverleners die u nodig heeft onderling samen. Zij bieden u goed geregelde zorg die zoveel mogelijk afgestemd is op uw persoonlijke situatie.

Uw voordelen

  • U heeft één aanspreekpunt voor alle zaken rondom uw klachten.
  • Uw behandelafspraken worden op elkaar afgestemd.
  • Alle betrokken zorgverleners zijn op de hoogte van uw situatie.
  • U leert beter om te gaan met uw klachten.
  • Uw behandelprogramma wordt in overleg met u ingevuld.
Uitgelicht
NHG lanceert GPinfo.nl
NHG lanceert GPinfo.nl
Geplaatst: 24 september 2020

NHG lanceert GPinfo.nl, de Engelstalige versie van Thuisarts.nl. Het is een pilot met als doel om te ervaren wat de impact is van het meertalig aanbieden van informatie die nu te vinden is op Thuisarts.nl. NHG has launched GPinfo.nl, the English version of Thuisarts.nl. The aim of this pilot is to experience the impact of the multilingual provision of information that can now be found on Thuisarts.nl.

Stoptober: Stoppen met roken in oktober
Stoptober: Stoppen met roken in oktober
Geplaatst: 21 september 2020

Op 1 oktober begint de actie Stoptober weer. Nederland wordt opgeroepen om 28 dagen lang te stoppen met roken. Tienduizenden mensen doen mee aan dit Nationale Stopmoment. SGE steunt deze actie van harte! Doet u ook mee? Stoptober is a yearly initiative to help people stop smoking for 28 days during the month of October. Join this challenge!

Griepvaccinatie en corona
Griepvaccinatie en corona
Geplaatst: 14 september 2020

De griepvaccinatie wordt dit jaar door corona op een andere manier georganiseerd. This year the flu vaccination is organized differently due to corona.