Kind en Jeugd Zorgprogramma Kind en Jeugd


Als u hulp krijgt bij vragen of problemen rondom de opvoeding en ontwikkeling van uw kind of jongere, dan zijn er vaak verschillende zorgverleners bij betrokken. Samen met de POH Jeugd GGZ  bekijkt de huisarts in overleg met u waar de hulp het beste geboden kan worden. In het zorgprogramma werken alle zorgverleners die u nodig heeft onderling samen. De zorgverleners van het programma bieden u goed geregelde zorg die zoveel mogelijk afgestemd is op de persoonlijke situatie van uw kind of jongere.

Uw voordelen:

• U heeft één aanspreekpunt.
• U krijgt sneller de juiste zorg voor de specifieke situatie van uw kind of jongere.
• Alle zorgverleners zijn op de hoogte van uw situatie en uw specifieke wensen.
Uitgelicht
NHG lanceert GPinfo.nl
NHG lanceert GPinfo.nl
Geplaatst: 24 september 2020

NHG lanceert GPinfo.nl, de Engelstalige versie van Thuisarts.nl. Het is een pilot met als doel om te ervaren wat de impact is van het meertalig aanbieden van informatie die nu te vinden is op Thuisarts.nl. NHG has launched GPinfo.nl, the English version of Thuisarts.nl. The aim of this pilot is to experience the impact of the multilingual provision of information that can now be found on Thuisarts.nl.

Stoptober: Stoppen met roken in oktober
Stoptober: Stoppen met roken in oktober
Geplaatst: 21 september 2020

Op 1 oktober begint de actie Stoptober weer. Nederland wordt opgeroepen om 28 dagen lang te stoppen met roken. Tienduizenden mensen doen mee aan dit Nationale Stopmoment. SGE steunt deze actie van harte! Doet u ook mee? Stoptober is a yearly initiative to help people stop smoking for 28 days during the month of October. Join this challenge!

Griepvaccinatie en corona
Griepvaccinatie en corona
Geplaatst: 14 september 2020

De griepvaccinatie wordt dit jaar door corona op een andere manier georganiseerd. This year the flu vaccination is organized differently due to corona.