Werken bij SGE Vacature huisarts


Als aanvulling op onze teams zijn wij op zoek naar geregistreerde huisartsen. Wij bespreken graag de mogelijkheden. Denk hierbij aan loondienst en waarnemerschap.

Dit zijn wij bij SGE

SGE is ruim 40 jaar actief in alle wijken van Eindhoven. Vanuit onze gezondheidscentra werken apothekers, huisartsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners samen aan de gezondheid en het welzijn van alle wijkbewoners.


Wat ga je doen als huisarts?

Je draagt zorg voor een vaste patiëntenpopulatie die op jouw naam is ingeschreven. Je gaat werken in een multidisciplinair team, waarbinnen iedereen vanuit zijn of haar expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: de beste zorg voor patiënten. Een team van collega-huisartsen, centrumassistentes, praktijkondersteuners en verpleegkundig specialisten. Samen worden afspraken gemaakt over goede huisartsenzorg en adviezen uitgewisseld. Samenwerking met elkaar vinden we belangrijk, noodzakelijk maar ook leuk.

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een veelzijdige praktijk met een gemêleerde patiëntenpopulatie. In de praktijk hangt een fijne sfeer en wordt er samengewerkt met een vast team waaronder huisartsen, centrumassistenten en POH-ers;
 • Een baan waarin je continue persoonlijk en professioneel kunt blijven groeien door de diverse locaties, specialismes en doelgroepen binnen SGE.
 • Volop ruimte voor het combineren van je huisartsennetwerk met andere taken bijvoorbeeld als opleider of in innovatieve projecten;  
 • Uren zijn nader te bepalen
 • Een bruto maand salaris tussen € 6.768,- en € 7.963,- met daarbij een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder;

-       30 vakantiedagen

-       Declaratieruimte voor opleiding en beroepskosten van ruim € 4.803,30 op jaarbasis ongeacht aanstellingsomvang (zoals bijvoorbeeld een laptop en telefoon)

-       Waarneembudget € 10.086,93 bruto per jaar (naar rato aanstelling)

-       8% vakantiegeld

-       6% eindejaarsuitkering

-       Een fietsenplan

-       Opname in pensioenfonds PFZW

-       Verder worden er jaarlijks resultaatsafspraken gemaakt voor maximaal 10% van het salaris;

 • Een dienstverband als huisarts in een eigen praktijk waardoor je ruimte hebt voor eigen initiatieven;
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd, met de mogelijkheid tot verlenging naar onbepaalde tijd;
 • Onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz;
 • Een goed bereikbare werkplek, met voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Deze baan past bij jou als je;  

 • Een allround huisarts bent en je een goede band wil opbouwen met de patiënten.
 • Een collegiale houding hebt
 • Een enthousiaste en betrokken collega bent
 • Het leuk vindt om een actieve rol te hebben in de ontwikkeling van de huisartsenzorg binnen ons gezondheidscentrum en onze stichting.

Wat zeggen jouw toekomstige collega’s?

            


Raak jij al enthousiast? Als jij degene bent die wij zoeken, twijfel dan niet en solliciteer! De sollicitatie kan digitaal verstuurd worden via werken@sge.nl

Pssst....bekijk vooral ook eens de video over SGE en de collega’s.

Lees meer


Delen

Uitgelicht
Nieuws van de Cliëntenraad
Nieuws van de Cliëntenraad
Geplaatst: 6 februari 2023

Wij hebben als nieuw samengestelde cliëntenraad van Stroomz onze eerste reguliere vergadering gehad. Voor een deel van ons, de leden van voorheen de cliëntenraad van SGE met een nieuwe bestuurder, voor de leden van voorheen de PAR van DOH een oude bekende.

Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Geplaatst: 26 januari 2023

We willen allemaal plezierig en gelukkig ouder worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders. We hebben allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u naar een gezonder leven? Om u daarbij te helpen is de site www.destapnaargezonder.nl gelanceerd.

Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Geplaatst: 12 januari 2023

Uw partner is overleden, u blijft achter met uw kind(eren). Hoe weeft u dit verlies in uw leven? En hoe doen uw kinderen dat? Hoe veranderen de dynamieken in het gezin? In duizenden contexten van het dagelijks leven is uw verlies voelbaar en zoekt u een nieuwe weg.