Solliciteren Sollicitatieprocedure


Wij vinden het leuk dat je wilt solliciteren en zijn benieuwd naar jouw inbreng!


De sollicitatieprocedure bestaat uit enkele stappen:

- Solliciteren: via onze website kun je solliciteren naar openstaande vacatures of je kunt een open sollicitatie sturen. In het sollicitatieformulier vragen wij om enkele persoonlijke gegevens, jouw cv en motivatie. Na het verzenden van jouw sollicitatie verschijnt er direct een melding op het scherm of deze in goede orde is ontvangen.

- Bevestiging niet ontvangen: controleer jouw ongewenste mailbox. Mocht je geen mail hebben ontvangen en twijfel je of het goed gegaan is? Neem dan contact op met afdeling HRM op telefoonnummer 040-7116040 of via het e-mailadres werken@sge.nl

- Selectie: op basis van jouw cv en motivatie bepalen wij of er een match is tussen jou en het vacatureprofiel. We doen ons uiterste best om je snel te laten weten of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.

- Sollicitatiegesprek: als je wordt uitgenodigd voor het gesprek, ontvang je voorafgaand een uitnodiging  waarin de datum, het tijdstip, de locatie en de gesprekpartners worden vermeld. Tijdens het sollicitatiegesprek krijg jij de mogelijkheid om meer te weten te komen over SGE, de afdeling en de functie. Tegelijkertijd vormen jouw gesprekspartners een idee of jij geschikt bent voor de functie. Kom je op gesprek en verloopt dat voor ons allebei naar tevredenheid, dan volgt meestal een tweede gesprek. Daarbij zitten weer andere mensen aan tafel, die met een andere blik bekijken of jij de nieuwe medewerker bent die we nodig hebben.

- Feedback: alle kandidaten die een sollicitatiegesprek hebben gehad worden telefonisch op de hoogte gesteld van de uitkomst van het gesprek. Dit wordt tevens schriftelijk bevestigd.

- Inwinnen van referenties: het inwinnen van referenties gebeurt alleen op toestemming door jou. Deze informatie beperkt zich tot hetgeen wat direct verband houdt met de vacature.

- Aanstelling: de geselecteerde kandidaat wordt op de hoogte gesteld van de aanstelling en uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek.


Uitgelicht
De laatste corona-adviezen – het (zelf-)test- en isolatieadvies – vervallen
De laatste corona-adviezen – het (zelf-)test- en isolatieadvies – vervallen
Geplaatst: 20 maart 2023

Bij griep- en verkoudheidsklachten is het nog steeds belangrijk om alert te blijven, of die nu het gevolg zijn van het coronavirus of niet...

Bereikbaarheid tijdens de voorjaarsvakantie
Bereikbaarheid tijdens de voorjaarsvakantie
Geplaatst: 16 februari 2023

Van 20 t/m 24 februari is Stroomz in de ochtend tot 12.30 uur te bereiken voor de standaard huisartsenzorg. From February 20th to 24th, our healthcare centers are availabe for regular care till 12.30 pm.

Jongvolwassenen kunnen zich in 2023 kosteloos vaccineren tegen het HPV virus
Jongvolwassenen kunnen zich in 2023 kosteloos vaccineren tegen het HPV virus
Geplaatst: 14 februari 2023

Begin 2023 ontvangen 1,3 miljoen jongvolwassenen de uitnodiging voor vaccinatie tegen het humaan papillomavirus (HPV). Het gaat om zo’n 900.000 mannen en 400.000 vrouwen die geboren zijn tussen 1 januari 1996 en 31 december 2003.