Solliciteren Sollicitatieprocedure


Wij vinden het leuk dat je wilt solliciteren en zijn benieuwd naar jouw inbreng!


De sollicitatieprocedure bestaat uit enkele stappen:

- Solliciteren: via onze website kun je solliciteren naar openstaande vacatures of je kunt een open sollicitatie sturen. In het sollicitatieformulier vragen wij om enkele persoonlijke gegevens, jouw cv en motivatie. Na het verzenden van jouw sollicitatie verschijnt er direct een melding op het scherm of deze in goede orde is ontvangen.

- Bevestiging niet ontvangen: controleer jouw ongewenste mailbox. Mocht je geen mail hebben ontvangen en twijfel je of het goed gegaan is? Neem dan contact op met afdeling HRM op telefoonnummer 040-7116040 of via het e-mailadres werken@sge.nl

- Selectie: op basis van jouw cv en motivatie bepalen wij of er een match is tussen jou en het vacatureprofiel. We doen ons uiterste best om je snel te laten weten of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.

- Sollicitatiegesprek: als je wordt uitgenodigd voor het gesprek, ontvang je voorafgaand een uitnodiging  waarin de datum, het tijdstip, de locatie en de gesprekpartners worden vermeld. Tijdens het sollicitatiegesprek krijg jij de mogelijkheid om meer te weten te komen over SGE, de afdeling en de functie. Tegelijkertijd vormen jouw gesprekspartners een idee of jij geschikt bent voor de functie. Kom je op gesprek en verloopt dat voor ons allebei naar tevredenheid, dan volgt meestal een tweede gesprek. Daarbij zitten weer andere mensen aan tafel, die met een andere blik bekijken of jij de nieuwe medewerker bent die we nodig hebben.

- Feedback: alle kandidaten die een sollicitatiegesprek hebben gehad worden telefonisch op de hoogte gesteld van de uitkomst van het gesprek. Dit wordt tevens schriftelijk bevestigd.

- Inwinnen van referenties: het inwinnen van referenties gebeurt alleen op toestemming door jou. Deze informatie beperkt zich tot hetgeen wat direct verband houdt met de vacature.

- Aanstelling: de geselecteerde kandidaat wordt op de hoogte gesteld van de aanstelling en uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek.


Uitgelicht
Koninklijke onderscheiding voor Ed Berends
Koninklijke onderscheiding voor Ed Berends
Geplaatst: 1 oktober 2021

Huisarts Ed Berends (66) is vrijdag bij zijn afscheid als huisarts en lid Raad van Bestuur van SGE benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de Koninklijke Onderscheiding van locoburgemeester Renate Richters van de gemeente Eindhoven.

Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Geplaatst: 27 september 2021

Uw partner is overleden, u blijft achter met uw kind(eren). Hoe weeft u dit verlies in uw leven? En hoe doen uw kinderen dat? Hoe veranderen de dynamieken in het gezin? In duizenden contexten van het dagelijks leven is uw verlies voelbaar en zoekt u een nieuwe weg.

Heeft u al toestemming gegeven?
Heeft u al toestemming gegeven?
Geplaatst: 6 september 2021

Uw medische gegevens beschikbaar bij spoed? Wel zo’n veilig idee. Give permission to share your medical records.