Solliciteren Hulp nodig bij solliciteren?


We weten dat solliciteren niet eenvoudig is, daarom hebben we een paar sollicitatietips voor je op een rijtje gezet:

- Reageren: heb je jouw ideale functie gevonden bij onze vacatures? Reageer dan snel door te klikken op de knop ‘solliciteren’.

- Jouw cv: jouw cv is voor ons van groot belang. Daarin laat jij zien wie je bent en wat je in huis hebt. Zorg er voor dat je cv up-to-date is. Zet je ervaring in chronologische volgorde onder elkaar, met daarbij de meest recente ervaring bovenaan. Laat duidelijk naar voren komen waar jij goed in bent en wat je al bereikt hebt. Zorg dat je cv niet te lang is en vooral dat er geen grammaticale of typ- en spelfouten in staan. Controleer je cv voor je het ons toestuurt.

- Jouw motivatie: je motivatie is ook heel belangrijk. Stuur naast je cv altijd een motivatie mee. Op basis van je cv en motivatie maken wij de eerste selectie. Schroom dus niet en geef aan waarom juist jij goed past in deze functie. Je motivatie is over het algemeen niet langer dan een A4. Let ook hier goed op grammaticale fouten of typ- en spelfouten.

- Het gesprek: als je uitgenodigd bent voor een gesprek, let dan goed op de volgende punten:
    - Zorg dat je op tijd bent. Houd rekening met parkeren of mogelijke vertraging in het
      openbaar vervoer.
    - Bereid je goed voor. Kijk op SGE.nl voor meer informatie over de organisatie en de afdeling 
      waar je gaat solliciteren.

- Lees de vacature nogmaals goed door, zorg dat je weet wat de eisen zijn. Denk alvast na over mogelijke vragen die je kunt verwachten en geef daar voor jezelf al een antwoord op. Aarzel niet om zelf ook vragen te stellen. Zet ze van tevoren even op papier, dan weet je zeker dat je ze niet vergeet.

Heel veel succes!


Uitgelicht
De laatste corona-adviezen – het (zelf-)test- en isolatieadvies – vervallen
De laatste corona-adviezen – het (zelf-)test- en isolatieadvies – vervallen
Geplaatst: 20 maart 2023

Bij griep- en verkoudheidsklachten is het nog steeds belangrijk om alert te blijven, of die nu het gevolg zijn van het coronavirus of niet...

Bereikbaarheid tijdens de voorjaarsvakantie
Bereikbaarheid tijdens de voorjaarsvakantie
Geplaatst: 16 februari 2023

Van 20 t/m 24 februari is Stroomz in de ochtend tot 12.30 uur te bereiken voor de standaard huisartsenzorg. From February 20th to 24th, our healthcare centers are availabe for regular care till 12.30 pm.

Jongvolwassenen kunnen zich in 2023 kosteloos vaccineren tegen het HPV virus
Jongvolwassenen kunnen zich in 2023 kosteloos vaccineren tegen het HPV virus
Geplaatst: 14 februari 2023

Begin 2023 ontvangen 1,3 miljoen jongvolwassenen de uitnodiging voor vaccinatie tegen het humaan papillomavirus (HPV). Het gaat om zo’n 900.000 mannen en 400.000 vrouwen die geboren zijn tussen 1 januari 1996 en 31 december 2003.