Uitgelicht
Week van Zorg en Welzijn
Week van Zorg en Welzijn
Geplaatst: 28 februari 2018

We zetten onze deuren open tijdens de Week van Zorg en Welzijn! Op woensdag 14 maart a.s. van 12.00 tot 14.00 uur bent u van harte welkom voor een rondleiding door het gezondheidscentrum, langs alle zorgverleners. We hebben een leuk programma met allerlei activiteiten!

Sociaal Café
Sociaal Café
Geplaatst: 24 november 2017

Geslaagd sociaal café ‘Samen in beweging’ in Het Oude Raadhuis in Tongelre. Zorgprofessionals van onder andere SGE, Zuidzorg, Elelezorg en Lumens kwamen samen om te praten over zorg en gezondheid van wijkbewoners.

7e plaats!
7e plaats!
Geplaatst: 10 september 2017

Ons estafette team heeft de 7e plaats behaald bij Meerhoven24 voor het goede doel: Make-a-wish! Sponsors en toeschouwers bedankt!

Estafette voor Make-A-Wish
Estafette voor Make-A-Wish
Geplaatst: 24 augustus 2017

Ook dit jaar lopen 9 en 10 september zorgverleners van o.a. SGE Meerhoven weer mee met de 24-uurs estafette van Meerhoven24!

Zo vliegt de zomer voorbij
Zo vliegt de zomer voorbij
Geplaatst: 24 juli 2017

Zomer: voor de een de tijd van zon, zee en volop gezelligheid, voor anderen misschien juist stilletjes omdat familie en andere mensen om hen heen op vakantie zijn. Er worden verschillende (vrij toegankelijke) activiteiten georganiseerd voor ouderen deze zomer. We wijzen u graag op weg naar leuke activiteiten bij u in de buurt!

SGE Orion 25 jaar!
SGE Orion 25 jaar!
Geplaatst: 22 mei 2017

In mei vierden we dat SGE Orion 25 jaar bestond. Het was een gezellige middag, alle aanwezigen bedankt hiervoor!