Uitgelicht
7e plaats!
7e plaats!
Geplaatst: 10 september 2017

Ons estafette team heeft de 7e plaats behaald bij Meerhoven24 voor het goede doel: Make-a-wish! Sponsors en toeschouwers bedankt!

Estafette voor Make-A-Wish
Estafette voor Make-A-Wish
Geplaatst: 24 augustus 2017

Ook dit jaar lopen 9 en 10 september zorgverleners van o.a. SGE Meerhoven weer mee met de 24-uurs estafette van Meerhoven24!

Zo vliegt de zomer voorbij
Zo vliegt de zomer voorbij
Geplaatst: 24 juli 2017

Zomer: voor de een de tijd van zon, zee en volop gezelligheid, voor anderen misschien juist stilletjes omdat familie en andere mensen om hen heen op vakantie zijn. Er worden verschillende (vrij toegankelijke) activiteiten georganiseerd voor ouderen deze zomer. We wijzen u graag op weg naar leuke activiteiten bij u in de buurt!

SGE Orion 25 jaar!
SGE Orion 25 jaar!
Geplaatst: 22 mei 2017

In mei vierden we dat SGE Orion 25 jaar bestond. Het was een gezellige middag, alle aanwezigen bedankt hiervoor!

Geslaagde bijeenkomst over dementie
Geslaagde bijeenkomst over dementie
Geplaatst: 21 februari 2017

Zaterdag 18 februari jl. heeft SGE samen met Zuidzorg, Vitalis en Lumens het symposium 'Vergeet me niet' georganiseerd. De belangstelling was erg groot. Dit geeft aan hoe belangrijk dit thema is. Veel mensen uit de wijk verlenen op een of andere manier mantelzorg en de vraag om ondersteuning is nadrukkelijk aanwezig. Een belangrijk signaal uit de wijk waarmee we aan de slag gaan.

Arrangementen voor ouderen
Arrangementen voor ouderen
Geplaatst: 23 januari 2017

Vier het leven is een stichting die uitjes organiseert voor ouderen, van a tot z. Indien u zich heeft aangemeld, ontvangt u twee tot drie maal per jaar een uitnodiging per post met voorstellingen in uw regio.