Uitgelicht
NDC geslaagd!
NDC geslaagd!
Geplaatst: 3 oktober 2017

Zaterdag 30 september vond de Nationale Diabetes Challenge plaats. De SGE deelnemers kijken terug op een bijzondere dag: het is hen gelukt! SGE feliciteert de deelnemers met het behaalde resultaat en wenst hen nog heel veel wandelplezier voor de toekomst toe.

Stoptober
Stoptober
Geplaatst: 19 september 2017

Doet u mee aan Stoptober? Samen met andere stoppers wordt u 28 dagen ondersteund door filmpjes, een app, contact met lotgenoten etc. Toch liever een groepstraining 'stoppen met roken? Ook dat is mogelijk.

Wandel ook mee!
Wandel ook mee!
Geplaatst: 17 juli 2017

U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te lopen. SGE neemt deel aan de Nationale Diabetes Challenge ( NDC). Elke week lopen we samen met een groep om te trainen voor de Nationale Diabetes Challenge Week van 27 t/m 30 september 2017.

Medisch fitness
Medisch fitness
Geplaatst: 30 juni 2017

Verantwoord sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut, dat kan nu ook bij SGE! Maak samen met de fysiotherapeut een trainingsschema dat niet alleen past bij uw doelen, maar ook rekening houdt met uw conditie en eventuele lichamelijke klachten. Medisch fitness is er voor iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid!

Word wegwijs met diabetes!
Word wegwijs met diabetes!
Geplaatst: 3 februari 2017

Heeft u net de diagnose diabetes type 2 gekregen en komt er veel op u af? Of heeft u al jaren diabetes en wilt u meer grip op uw ziekte en gezondheid? Wilt u graag leren van anderen en van een deskundige cursusleider die spreekt uit eigen ervaring? Volg dan de cursus: 'Word wegwijs met diabetes type 2'.

Afsluiting Diabetes Challenge
Afsluiting Diabetes Challenge
Geplaatst: 14 oktober 2016

Op zaterdag 15 oktober sluit de Nationale Diabetes Challenge 2016 feestelijk af op het NDC Festival bij Paleis Het Loo in Apeldoorn. Daar komen ruim 3000 mensen en ook onze SGE lopers zijn daarbij aanwezig!