Uitgelicht
SugarVita
SugarVita
Geplaatst: 29 mei 2018

In samenwerking met SugarVita organiseert Diabetesvereniging Nederland op 11 juni a.s. een bijeenkomst waarbij u een digitaal bordspel gaat spelen. Dit spel is speciaal ontwikkeld voor mensen met diabetes type 2 en eventuele partner. De reacties waren zeer positief. Men gaf aan er veel van geleerd te hebben en zeker niet onbelangrijk: het was ook heel gezellig!

Wandeling Diabetesvereniging
Wandeling Diabetesvereniging
Geplaatst: 18 mei 2018

Op zaterdag 2 juni organiseert de Diabetesvereniging Nederland een wandeling. Deze keer net over de grens in Hamont Achel, België, in een prachtige bosrijke omgeving. De vakanties komen er weer aan. Gaat u er een actieve vakantie van maken? Dan kunt u nu al vast extra conditie opdoen. Dus loop gezellig met ons mee!

Nationale Diabetes Challenge
Nationale Diabetes Challenge
Geplaatst: 13 april 2018

SGE neemt deel aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC). Loopt u met ons mee? De NDC is bedoeld voor mensen met diabetes en mensen met (risico op) hart- en vaatziekten, maar iedereen mag deelnemen!

Lab-onderzoek Diabetes
Lab-onderzoek Diabetes
Geplaatst: 27 december 2017

Als u bent opgenomen in het zorgprogramma Diabetes krijgt u (minimaal) 1 keer per jaar een bloed- en urineonderzoek. Vanaf 1 januari 2018 komen de kosten voor dit onderzoek ten laste van uw eigen risico (indien u dit nog niet volledig benut heeft). Daarom worden deze kosten (mogelijk) bij u in rekening gebracht.

NDC geslaagd!
NDC geslaagd!
Geplaatst: 3 oktober 2017

Zaterdag 30 september vond de Nationale Diabetes Challenge plaats. De SGE deelnemers kijken terug op een bijzondere dag: het is hen gelukt! SGE feliciteert de deelnemers met het behaalde resultaat en wenst hen nog heel veel wandelplezier voor de toekomst toe.

Stoptober
Stoptober
Geplaatst: 19 september 2017

Doet u mee aan Stoptober? Samen met andere stoppers wordt u 28 dagen ondersteund door filmpjes, een app, contact met lotgenoten etc. Toch liever een groepstraining 'stoppen met roken? Ook dat is mogelijk.