Uitgelicht
Lab-onderzoek Diabetes
Lab-onderzoek Diabetes
Geplaatst: 27 december 2017

Als u bent opgenomen in het zorgprogramma Diabetes krijgt u (minimaal) 1 keer per jaar een bloed- en urineonderzoek. Vanaf 1 januari 2018 komen de kosten voor dit onderzoek ten laste van uw eigen risico (indien u dit nog niet volledig benut heeft). Daarom worden deze kosten (mogelijk) bij u in rekening gebracht.

NDC geslaagd!
NDC geslaagd!
Geplaatst: 3 oktober 2017

Zaterdag 30 september vond de Nationale Diabetes Challenge plaats. De SGE deelnemers kijken terug op een bijzondere dag: het is hen gelukt! SGE feliciteert de deelnemers met het behaalde resultaat en wenst hen nog heel veel wandelplezier voor de toekomst toe.

Stoptober
Stoptober
Geplaatst: 19 september 2017

Doet u mee aan Stoptober? Samen met andere stoppers wordt u 28 dagen ondersteund door filmpjes, een app, contact met lotgenoten etc. Toch liever een groepstraining 'stoppen met roken? Ook dat is mogelijk.

Wandel ook mee!
Wandel ook mee!
Geplaatst: 17 juli 2017

U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te lopen. SGE neemt deel aan de Nationale Diabetes Challenge ( NDC). Elke week lopen we samen met een groep om te trainen voor de Nationale Diabetes Challenge Week van 27 t/m 30 september 2017.

Medisch fitness
Medisch fitness
Geplaatst: 30 juni 2017

Verantwoord sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut, dat kan nu ook bij SGE! Maak samen met de fysiotherapeut een trainingsschema dat niet alleen past bij uw doelen, maar ook rekening houdt met uw conditie en eventuele lichamelijke klachten. Medisch fitness is er voor iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid!

Word wegwijs met diabetes!
Word wegwijs met diabetes!
Geplaatst: 3 februari 2017

Heeft u net de diagnose diabetes type 2 gekregen en komt er veel op u af? Of heeft u al jaren diabetes en wilt u meer grip op uw ziekte en gezondheid? Wilt u graag leren van anderen en van een deskundige cursusleider die spreekt uit eigen ervaring? Volg dan de cursus: 'Word wegwijs met diabetes type 2'.