Uitgelicht
Kinderen op Gewicht
Kinderen op Gewicht
Geplaatst: 16 juni 2017

Is uw kind (een beetje) te dik en weet u niet goed wat u hieraan kunt doen? In de cursus Kinderen op Gewicht geven we uw kind advies en ondersteuning op gebied van gezonde voeding en sport.

Mama & Fit
Mama & Fit
Geplaatst: 10 mei 2017

Mama&Fit is de manier om na je zwangerschap weer te beginnen met sporten. In zes lessen word je onder begeleiding van een fysiotherapeut geholpen om je lichaam weer in balans te krijgen en de juiste start te maken om terug te gaan naar je eigen sport of om te beginnen met iets nieuws.

Heeft u altijd pijn?
Heeft u altijd pijn?
Geplaatst: 10 april 2017

OCA Eindhoven organiseert op woensdag 10 mei a.s. een gratis bijeenkomst voor mensen met chronische pijn. Om grip te krijgen op uw pijn en klachten is het belangrijk u goed te informeren. Wat is chronische pijn? Hoe ontstaat het? Wat kunt u er zelf aan doen? OCA helpt u uw doel te bereiken. U bent van harte welkom op de informatiebijeenkomst! Klik op 'Lees meer' voor het programma en om uzelf aan te melden.

Word wegwijs met diabetes!
Word wegwijs met diabetes!
Geplaatst: 3 februari 2017

Heeft u net de diagnose diabetes type 2 gekregen en komt er veel op u af? Of heeft u al jaren diabetes en wilt u meer grip op uw ziekte en gezondheid? Wilt u graag leren van anderen en van een deskundige cursusleider die spreekt uit eigen ervaring? Volg dan de cursus: 'Word wegwijs met diabetes type 2'.

Cursus Valpreventie
Cursus Valpreventie
Geplaatst: 24 januari 2017

Heeft u valangst of een verhoogd risico op vallen? Moeite met uw balans of wilt u spierkracht verbeteren? Dan kan de cursus Valpreventie u helpen! Deze cursus start op 1 februari as. en is speciaal voor ouderen met een verhoogd risico op vallen of valangst.

Pietengym!
Pietengym!
Geplaatst: 5 december 2016

Afgelopen week hebben de kinderen die sporten bij het beweegprogramma 'Kinderen op Gewicht' een pietengym gedaan. Hierbij hebben alle kinderen een echt pietendiploma verdiend! De kinderen die deelnemen aan dit programma zijn allemaal hartstikke enthousiast en zijn goed op weg naar een gezondere leefstijl. Heeft U ook een kind dat te zwaar is neem dan eens contact met ons op via opgewicht@sge.nl. Wij helpen U graag verder.