Uitgelicht
8,5 voor onze fysio's!
8,5 voor onze fysio's!
Geplaatst: 22 mei 2018

De afgelopen periode hebben bijna 200 mensen een beoordeling gegeven over de zorg en dienstverlening van onze fysiotherapeuten. We zijn trots op de mooie score van een 8,5! Zoekt u een fysiotherapeut? Bij SGE bent u in goede handen!

 Flexplek, vergaderruimte en onderwijsruimte te huur
Flexplek, vergaderruimte en onderwijsruimte te huur
Geplaatst: 15 mei 2018

Het bedrijfsbureau van SGE zit sinds 2016 samen met andere zorgorganisaties in gebouw Strijp-Z. Dit gebouw beschikt ook over flexplekken, vergaderruimtes en onderwijsruimtes. Bent u geïnteresseerd in het huren van een flexplek, vergaderruimte of onderwijsruimte voor de medische of sociale sector? Van harte welkom!

Actie en serieuze relaties: Wie durft?
Actie en serieuze relaties: Wie durft?
Geplaatst: 15 mei 2018

Pascale Voermans, voorzitter Raad van Bestuur SGE, vertelt over de laatste ontwikkelingen in het zorglandschap: “Sneller en beter de juiste zorg op de juiste plek organiseren, daar is iedereen op de een of andere manier mee bezig. Maar het gaat te langzaam, gelet op de uitdagingen die er zijn: de zorgvraag neemt toe terwijl mensen (personeel) en middelen (geld) schaarser worden. Tijd voor (meer) actie en serieuze relaties in de regio, om samen de uitdagingen het hoofd te bieden.”

Artikel op 'In de Buurt'
Artikel op 'In de Buurt'
Geplaatst: 15 mei 2018

Op In de Buurt (Eindhoven) leest u een artikel over onze apotheken: "Iedereen die weleens in de apotheek komt heeft dezelfde frustraties. Nummer één op eenzame hoogte is het lange wachten. Of je nu alleen voor een doosje paracetamol komt of met een uitgebreid recept van de huisarts in je knuist, je staat toch al snel een kwartiertje in de rij. Bij SGE zorgen ze ervoor dat dát binnenkort verleden tijd is. Hoe dan?"

MGn in een nieuw jasje!
MGn in een nieuw jasje!
Geplaatst: 11 mei 2018

Bij SGE regelt u uw gezondheidszaken gemakkelijk online via 'Online diensten', zoals via uw computer of smartphone een afspraak maken met de huisarts, een e-consult of uw labuitslagen inzien. Dit kan via het patiëntenportaal MijnGezondheid.net (MGn). De startpagina van MGn is vernieuwd en uitgebreid met algemene informatie over MGn.

Medisch Pedicure gezocht
Medisch Pedicure gezocht
Geplaatst: 7 mei 2018

SGE Woensel heeft per 1 juni a.s. ruimte voor een zelfstandig Medisch Pedicure. De huidige behoefte is 2 dagdelen per week. De dagdelen kunnen in overleg ingepland worden. Indien u interesse heeft of vragen rondom de huur e.d. neem dan contact op met mevrouw I. Roothans, clustermanager, via T. 06-43167761.