De periode waar we nu in zitten, is voor veel mensen stressvol. Had u al last van psychische klachten, dan heeft u mogelijk minder hulp vanwege het coronavirus. Zoekt u contact, advies of misschien wat afleiding voor uw klachten?

Dan hebben we wat tips voor u.

- Was u al bij een praktijkondersteuner GGZ of psycholoog? Het team in het gezondheidscentrum doet er alles aan om uw behandeling door te laten gaan, door te bellen of te beeldbellen met elkaar. Ze hebben online modules in het portaal Minddistrict waarmee u thuis kan werken aan herstel van uw klachten.
- Heeft u nieuwe klachten? Schroom niet en neem telefonisch contact op het gezondheidscentrum. De assistente kan zorgen dat u in contact komt met een praktijkondersteuner om uw klachten te bespreken.

- Zoekt u zelf advies of afleiding? MIND heeft op haar website informatie voor onder andere het zoeken van contact, handige apps en tips voor afleiding. Zie https://wijzijnmind.nl/corona
- Contact kan ook met mensen van MIND Korrelatie, bereikbaar elke werkdag tussen 9:00 en 18:00 uur en in deze periode van corona ook ‘s avonds via 0900-1450, chat, WhatsApp en mail. Zie: https://mindkorrelatie.nl/
- Of bezoek de virtuele huiskamer van MIND in deze tijden van het coronavirus waar vragen worden beantwoord en gesprekken te volgen zijn met ervaringsdeskundigen en experts, elke werkdag tussen 11:00 en 16:00 uur via https://www.youtube.com/channel/UCfvrGahWpHn5bIPDsnvEKyw

For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).Delen

Informatie

Geplaatst
6 april 2020

Onderwerp(en)
Algemeen, Gezondheidstips
Uitgelicht
NHG lanceert GPinfo.nl
NHG lanceert GPinfo.nl
Geplaatst: 24 september 2020

NHG lanceert GPinfo.nl, de Engelstalige versie van Thuisarts.nl. Het is een pilot met als doel om te ervaren wat de impact is van het meertalig aanbieden van informatie die nu te vinden is op Thuisarts.nl. NHG has launched GPinfo.nl, the English version of Thuisarts.nl. The aim of this pilot is to experience the impact of the multilingual provision of information that can now be found on Thuisarts.nl.

Stoptober: Stoppen met roken in oktober
Stoptober: Stoppen met roken in oktober
Geplaatst: 21 september 2020

Op 1 oktober begint de actie Stoptober weer. Nederland wordt opgeroepen om 28 dagen lang te stoppen met roken. Tienduizenden mensen doen mee aan dit Nationale Stopmoment. SGE steunt deze actie van harte! Doet u ook mee? Stoptober is a yearly initiative to help people stop smoking for 28 days during the month of October. Join this challenge!

Griepvaccinatie en corona
Griepvaccinatie en corona
Geplaatst: 14 september 2020

De griepvaccinatie wordt dit jaar door corona op een andere manier georganiseerd. This year the flu vaccination is organized differently due to corona.

Corona
Corona
Geplaatst: 11 september 2020

De besmettingen in Nederland nemen toe. Hierdoor vragen wij nogmaals om uw medewerking. The infections due to corona increase in the Netherlands. Therefore, we ask once again your cooperation.

Belangrijke wijziging per 1 augustus 2020
Belangrijke wijziging per 1 augustus 2020
Geplaatst: 1 augustus 2020

Tandartsen, orthodontisten en mondhygiënisten mogen vanaf 1 augustus een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening brengen als gevolg van de uitbraak van het coronavirus. De inkoopprijzen van vooral beschermmiddelen maar ook andere producten zijn in de zorg en in de Mondzorg extreem gestegen.

Online uw medische gegevens bekijken
Online uw medische gegevens bekijken
Geplaatst: 30 juli 2020

Het advies is nog steeds om niet zomaar naar het centrum te komen. Neem altijd eerst telefonisch contact op. In de centra wordt 1,5 meter afstand gehanteerd. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen adviseren wij, zeker nu, gebruik te maken van de digitale mogelijkheden van het centrum.