Zaterdag 18 februari jl. heeft SGE samen met Zuidzorg, Vitalis en Lumens het symposium 'Vergeet me niet' georganiseerd.

Naast een documentaire, een lezing en een theaterstuk over dementie en mantelzorg waren er ook informatie kraampjes aanwezig van o.a. WijEindhoven, de zorgtrajectbegeleiders, Alzheimer Nederland en het Rode Kruis.

De belangstelling was erg groot. Dit geeft aan hoe belangrijk dit thema is. Veel mensen uit de wijk verlenen op een of andere manier mantelzorg en de vraag om ondersteuning is nadrukkelijk aanwezig. Een belangrijk signaal uit de wijk waar we mee aan de slag gaan.
Delen

Informatie

Geplaatst
21 februari 2017

Onderwerp(en)
In uw wijk, Mantelzorg
Uitgelicht
Stoppen met roken
Stoppen met roken
Geplaatst: 14 februari 2019

Een groepstraining 'Stoppen met Roken' volgen waarbij 82% van de deelnemers na afloop rookvrij is? Lees hier dan verder!

SGE huisartsen eHealth koploper!
SGE huisartsen eHealth koploper!
Geplaatst: 12 februari 2019

SGE huisartsen landelijk koploper eHealth basisdiensten! Lees hier verder.

Vacature nieuws!
Vacature nieuws!
Geplaatst: 7 februari 2019

We zijn op zoek naar diverse zorgprofessionals om onze teams te komen versterken. Klik op dit bericht voor onze vacatures!

Rugpijn?
Rugpijn?
Geplaatst: 4 februari 2019

Heeft u lage rugpijn? En bent u hiervoor nog niet onder behandeling van de fysiotherapeut? Doe dan mee aan een onderzoek om de behandeling van lage rugpijn te verbeteren!

Uw nieuwe fysio team!
Uw nieuwe fysio team!
Geplaatst: 28 januari 2019

Nieuwsgierig welke fysiotherapeut per 1 februari a.s. in uw gezondheidscentrum werkt?

Online diensten huisarts
Online diensten huisarts
Geplaatst: 23 januari 2019

Bij SGE regelt u gezondheidszaken gemakkelijk online via uw computer, tablet of smartphone. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Klik op 'lees meer' voor uitleg over de verschillende online diensten (e-health), zoals een herhaalrecept aanvragen, een afspraak maken met de huisarts, een e-consult of labuitslagen inzien.