We willen allemaal plezierig en gelukkig ouder worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders. We hebben allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u naar een gezonder leven? Om u daarbij te helpen is de site www.destapnaargezonder.nl gelanceerd.

De STAP naar Gezonder is een gratis en onafhankelijke website met tips, activiteiten en andere leuke en handige hulpmiddelen waarmee u direct zelf aan de slag kunt. Zonder dat u daarvoor eerst naar een huisarts, zorgverzekeraar of andere plek hoeft. U vindt er bijvoorbeeld een online training over hoe om te gaan met een naaste met psychische klachten. Tips om eenzaamheid te verminderen. Hulpmiddelen die ouderen helpen bij het zo lang mogelijk en veilig thuis blijven wonen. En advies over hoe om te gaan met geldzaken.

De site richt zich op alle leeftijden, op zowel fysieke, sociale als mentale problemen en op alle levensgebieden. Die zijn namelijk nauw aan elkaar verbonden: Heeft u al langer lichamelijke klachten, dan is de kans groot dat u minder contact heeft met anderen. Wanneer u weinig contact heeft met andere mensen heeft dit invloed op hoe u zich voelt. En zit u niet goed in uw vel? Dan heeft dat invloed op uw werk en misschien ook wel op uw inkomen. DE STAP naar Gezonder gaat daar allemaal op in. Daarmee is het ook dé startplek wanneer u zelf aan de slag wilt met uw gezondheid.

Zet de eerste stap en neem eens een kijkje op www.destapnaargezonder.nl
Delen

Informatie

Geplaatst
26 januari 2023

Onderwerp(en)
Uitgelicht
LET OP: Storing apotheek groothandel
LET OP: Storing apotheek groothandel
Geplaatst: 24 mei 2023

Er is op woensdag 24 mei vanwege een grote storing bij onze groothandel geen medicatie aan ons geleverd. Hierdoor kunnen we mogelijk uw medicijnen niet leveren op het moment dat met u is afgesproken.

Bereikbaarheid Stroomz tijdens de meivakantie
Bereikbaarheid Stroomz tijdens de meivakantie
Geplaatst: 20 april 2023

Van 24 april t/m 5 mei zijn wij in de ochtend tot 12.00 uur te bereiken voor de standaard huisartsenzorg. Bij spoed en medische vragen die niet kunnen wachten tot de volgende dag zijn wij de gehele dag bereikbaar. From April 24th to May 5th, our healthcare centers are available for regular care till 12.00.

Van beweegadvies naar wekelijks in beweging
Van beweegadvies naar wekelijks in beweging
Geplaatst: 18 april 2023

Eindhoven Sport heeft sinds 2022 bijna 500 sportvragen beantwoord. Deze worden gesteld door Eindhovenaren..

Plan nu uw afspraak met de fysiotherapeut direct via de website
Plan nu uw afspraak met de fysiotherapeut direct via de website
Geplaatst: 6 april 2023

Vanaf nu is het mogelijk om direct via de website een afspraak te plannen met de Stroomz fysiotherapeut. Klik hier als u een afspraak wilt plannen.

De laatste corona-adviezen – het (zelf-)test- en isolatieadvies – vervallen
De laatste corona-adviezen – het (zelf-)test- en isolatieadvies – vervallen
Geplaatst: 20 maart 2023

Bij griep- en verkoudheidsklachten is het nog steeds belangrijk om alert te blijven, of die nu het gevolg zijn van het coronavirus of niet...

Bereikbaarheid tijdens de voorjaarsvakantie
Bereikbaarheid tijdens de voorjaarsvakantie
Geplaatst: 16 februari 2023

Van 20 t/m 24 februari is Stroomz in de ochtend tot 12.30 uur te bereiken voor de standaard huisartsenzorg. From February 20th to 24th, our healthcare centers are availabe for regular care till 12.30 pm.