Van 24 t/m 28 oktober is SGE in de ochtend tot 12.30 uur te bereiken voor de standaard huisartsenzorg. Vanaf 12.30 uur zijn wij alleen beschikbaar voor vragen die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Ook bij spoed is SGE er dan voor u. U kunt wel een e-afspraak maken en een e-consult blijft ook beschikbaar.

De SGE apotheken zijn gewoon geopend van 8.30 - 12.30 en van 13.30 - 17.30. De afspraken die al staan (met SGE fysiotherapeuten, huisartsen en praktijkondersteuners) gaan door, ook in de middagen.

Alvast bedankt voor uw begrip en geduld.

U kunt ook eerst op de volgende websites kijken als u een vraag heeft voor de dokter:

Voor vragen over Covid en vaccinatie daarvoor kunt u op deze websites kijken:

---------------------------------------

Accessibility SGE healthcare centers during the autumn break

From October 24th to 28th, our healthcare centers are availabe for regular care till 12.30 pm. From 12.30 onwards we will remain available for healthcare questions that cannot wait until the next day and of course for urgent matters. Making an e-appointment during this period will still be possible. An e-consultation will also remain available.

The SGE pharmacies remain open during the usual opening hours from 8.30 - 12.30 and from 13.30 -17.30. The appointments with SGE physiotherapists, general practitioners and practice nurses can take place, also in the afternoons.

We are thankful for your understanding and support. .

We would like to refer to the following websites where you may be able to get an answer to your healthcare questions:

For Covid and vaccination-related questions, please refer to the website of the RIVM and the GGD.
Delen

Informatie

Geplaatst
18 oktober 2022

Onderwerp(en)
Uitgelicht
Uw medische gegevens
Uw medische gegevens
Geplaatst: 13 september 2023

We hebben belangrijk nieuws over het delen van uw medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Het delen van deze informatie kan van groot belang zijn voor uw gezondheid en zorg.

Zijn uw gegevens nog correct?
Zijn uw gegevens nog correct?
Geplaatst: 13 september 2023

We willen u vriendelijk vragen om te controleren of uw contactgegevens bij uw huisarts nog kloppen. Controleer vooral uw e-mailadres.

Veranderingen bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker
Veranderingen bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker
Geplaatst: 31 juli 2023

Met het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker kijken we of vrouwen van 30 tot en met 60 jaar risico hebben op baarmoederhalskanker.

Reactie op artikel NRC over medische dossiers
Reactie op artikel NRC over medische dossiers
Geplaatst: 20 juli 2023

NRC publiceerde afgelopen dinsdag 18 juli een artikel over het kopiëren en opslaan van medische dossiers.

De Kindregeling, voor kinderen van gedupeerde ouders toeslagenaffaire
De Kindregeling, voor kinderen van gedupeerde ouders toeslagenaffaire
Geplaatst: 19 juni 2023

Kinderen van gedupeerde ouders uit de toeslagenaffaire zijn zelf ook gedupeerd. Stress thuis. Armoede. Soms zijn ouders uit elkaar gegaan. Voor die kinderen is er sinds 5 november 2022 de Kindregeling. De regeling bestaat uit hulp en ondersteuning vanuit de gemeente en een geldbedrag vanuit de landelijke overheid.

DE STAP naar gezonder
DE STAP naar gezonder
Geplaatst: 15 juni 2023

Ben jij al bekend met de website www.destapnaargezonder.nl, speciaal voor inwoners van de Brainportregio? Deze website helpt met het zetten van stappen naar een gezonder leven om je zo fitter en gelukkiger te voelen. Er staan tips, activiteiten en handige hulpmiddelen waarmee inwoners direct aan de slag kunnen, zonder dat ze daarvoor eerst naar een huisarts, zorgverzekeraar of een andere plek moeten. Het gebruik van de website is helemaal gratis.