For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Het zal u niet ontgaan zijn. Het is erg druk op de praktijk. De telefoon staat op veel momenten roodgloeiend en ook de spreekuren zijn vaak vol. Daarbij hebben we te maken met een personeelstekort. Dit betekent dat de praktijk de komende tijd soms minder goed bereikbaar is, u misschien wat langer moet wachten aan de telefoon of langer moet wachten voordat u op het spreekuur terecht kunt. Uiteraard doen we ons uiterste best u zo goed mogelijk te helpen.

Voor spoed en spoedeisende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende dag is de praktijk uiteraard altijd bereikbaar.

Wij willen u om hulp vragen om de druk op de telefoon te verminderen:
  • Maak gebruik van MijnGezondheid.net (MGN). Via MGN kunt u onder andere een vraag stellen aan uw huisarts of de assistente (e- consult), een afspraak maken, herhaalrecepten aanvragen en laboratorium uitslagen inzien.
  • U kunt www.thuisarts.nl raadplegen wanneer u een medische vraag heeft. Hier vindt u betrouwbaar medisch advies.
  • U kunt ook eerst www.moetiknaardedokter.nl raadplegen om te zien of er bij een medische vraag contact moet worden opgenomen met ons.
  • Kom niet met meerdere vragen tegelijk.
  • Maandag is de drukste dag. Heeft uw vraag geen haast, bel dan een andere dag.
  • HEB BEGRIP en blijf redelijk naar onze assistentes!
Hopelijk kunnen we er zo samen voor zorgen dat de praktijk toegankelijk blijft voor iedereen op het juiste moment.


Delen

Informatie

Geplaatst
25 mei 2022

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
Oplopend aantal besmettingen coronavirus
Oplopend aantal besmettingen coronavirus
Geplaatst: 28 juni 2022

U heeft misschien al in uw directe omgeving gemerkt, dat er weer meer mensen besmet raken. De overheid heeft zich voorbereid op een opleving van het virus, maar tegelijkertijd kan iedereen bijdragen aan het openhouden van de samenleving.

SGE tijdens de zomer minder goed te bereiken
SGE tijdens de zomer minder goed te bereiken
Geplaatst: 27 juni 2022

Van 18 juli t/m 12 september is SGE in de middagen vanaf 12.30 uur minder goed te bereiken voor de standaard huisartsenzorg.

SGE huisartsenteam in actie; 1 juli gesloten voor reguliere huisartsenzorg
SGE huisartsenteam in actie; 1 juli gesloten voor reguliere huisartsenzorg
Geplaatst: 21 juni 2022

Het huisartsenteam van SGE voeren van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie om aandacht te vragen voor de druk op de huisartsenzorg.

Seksuologisch spreekuur bij SGE
Seksuologisch spreekuur bij SGE
Geplaatst: 10 juni 2022

U kunt bij SGE terecht voor een seksuologisch spreekuur. U kunt een afspraak maken voor vragen of klachten op het gebied van seksualiteit. Denk daarbij onder andere aan seksuele problemen binnen een relatie, seksuele voorkeuren en geaardheid. SGE offers sex counseling with a sexologist for all your questions about (and problems with) sexuality.

SGE zoekt huisartsen & centrumassistenten
SGE zoekt huisartsen & centrumassistenten
Geplaatst: 4 juni 2022

Waarom als huisarts of centrumassistente werken bij SGE? Deze vraag kunnen onze collega's het beste zelf beantwoorden! Bekijk hieronder onze wervingsvideo's.

Drukte in de praktijk
Drukte in de praktijk
Geplaatst: 25 mei 2022

Het zal u niet ontgaan zijn. Het is erg druk op de praktijk. De telefoon staat op veel momenten roodgloeiend en ook de spreekuren zijn vaak vol.