Heeft u de afgelopen 5 jaar te maken gehad met een van de vier veelvoorkomende hartaandoeningen, namelijk boezemfibrilleren (ook wel atriumfibrilleren), hartfalen, hartklepaandoeningen en/of coronairlijden? Dan horen wij graag of u deel wilt nemen in één van de patiëntenpanels van het Nederlands Hart Netwerk.

De ervaringen en wensen van u als patiënt zijn van groot belang voor het verbeteren van de hartzorg. Dit omdat u een goed beeld heeft van de behandelingen en begeleiding die u heeft gekregen. Om van uw ervaringen te kunnen leren, wil het Nederlands Hart Netwerk starten met patiëntpanels. Tijdens bijeenkomsten van deze patiëntpanels zullen patiënten als ervaringsdeskundigen advies geven op nieuwe initiatieven binnen de hartzorg in de regio.

Wat kunt u verwachten als deelnemer van een patiëntenpanel?
• De panels bestaan uit ten minste 5 patiënten, dus 4 andere patiënten naast u.
• De panels komen maximaal 2 keer per jaar bij elkaar om vraagstukken en verbeterideeën te bespreken (uw bijdrage wordt anoniem verwerkt).
• U ontvangt een attentie voor uw aanwezigheid bij de bijeenkomsten.
• De panels worden af en toe (digitaal) benaderd voor ad hoc vragen.
• Het kan voorkomen dat er een bijeenkomst wordt georganiseerd met alle patiëntenpanels.

OVER HET NEDERLANDS HART NETWERK:
Het Nederlands Hart Netwerk is een samenwerkingsverband tussen zorgaanbieders in de regio Zuidoost Brabant. Huisartsen van de 4 zorggroepen (PoZoB, DOH, SGE en ELAN) en cardiologen van verschillende ziekenhuizen (Catharina Ziekenhuis, Elkerliek Ziekenhuis, Máxima Medisch Centrum en St. Anna Ziekenhuis) werken nauw samen om de hoogst mogelijke kwaliteit van hartzorg te leveren in de regio Zuid Oost Brabant.

INTERESSE?
Bent u geïnteresseerd? Stuur een bericht met daarin uw contactgegevens naar jeroen.v.d.pol@nederlandshartnetwerk.nl.

Heeft u nog andere vragen na het lezen van deze oproep? Dan kunt u ook contact opnemen met Jeroen van de Pol (jeroen.v.d.pol@nederlandshartnetwerk.nl / 06 186 856 24).






Delen

Informatie

Geplaatst
17 januari 2022

Onderwerp(en)
Uitgelicht
Zorg aan Oekraïense vluchtelingen
Zorg aan Oekraïense vluchtelingen
Geplaatst: 28 april 2022

In de afgelopen weken zijn ook in Eindhoven Oekraïense vluchtelingen opgevangen. Vanuit de gemeente is een oproep gedaan om bij te dragen aan de zorg voor deze mensen. Ook vanuit SGE wordt medische zorg geregeld voor een aantal opvang- en doorstroomlocaties. SGE Strijp doet dit voor de zorg op doorstroomlocatie Microlab.

We denken aan later en houden schoon water
We denken aan later en houden schoon water
Geplaatst: 25 april 2022

Elk jaar komt er tenminste 190.000 kilo aan medicijnresten in het oppervlaktewater terecht. Help mee ons water schoon en gezond te houden.

SGE en DOH nemen voorgenomen besluit tot fusie
SGE en DOH nemen voorgenomen besluit tot fusie
Geplaatst: 22 april 2022

De huisartsenorganisatie DOH en de multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie SGE bundelen al geruime tijd de krachten. Daarom willen DOH en SGE de stap naar één nieuwe organisatie zetten: samen staan we sterker.

Beeldbellen met uw zorgverlener
Beeldbellen met uw zorgverlener
Geplaatst: 4 april 2022

Naast een afspraak in het centrum of een telefonische afspraak bieden we ook een afspraak via beeldbellen. Gewoon vanaf uw mobiele telefoon, tablet of PC, kunt u beeldbellen met een zorgverlener van het gezondheidscentrum. Het werkt eenvoudig en veilig.

Zorgorganisaties in Zuidoost-Brabant investeren in medewerker voor de toekomst
Zorgorganisaties in Zuidoost-Brabant investeren in medewerker voor de toekomst
Geplaatst: 31 maart 2022

6 zorgorganisaties en 2 opleidingsinstituten in de regio Eindhoven/Helmond werken samen aan een nieuwe vorm van werkgeverschap: Samen Slim. Als antwoord op de personeelstekorten in zorg en welzijn bieden ze meer scholings- en doorgroeimogelijkh­­­­­eden.

Mini enquête: deel je ervaring met MijnGezondheid.net
Mini enquête: deel je ervaring met MijnGezondheid.net
Geplaatst: 17 maart 2022

Om nieuwe gebruikers te overtuigen van het gebruik van MijnGezondheid.net (MGn) worden er binnenkort patiënt-ervaringen gedeeld op de website van MGn. We zijn erg benieuwd hoe u MijnGezondheid.net ervaart!