For English, please use Google Translate in the right corner of this page.

We roepen u met klem op om NIET te bellen naar de praktijk met vragen over de boostervaccinatie, alle informatie is te vinden op onze website.

We doen er alles aan om massaal te boosteren. De GGD’en schalen daarbij gigantisch op. Ook SGE gaat de GGD helpen met het boosteren van alle 60 plussers. Huisartsen van SGE gaan de komende dagen hun patiënten vaccineren bij de GGD-priklocatie in het Beursgebouw. Het betreft uitsluitend patiënten van 60 jaar en ouder of patiënten die ouder zijn dan 18 én een indicatie hebben voor een griepprik.

De patiënten die het betreft hebben op woensdag 22 december een mail met uitnodiging en meer informatie ontvangen.
Wie al een boosterprik heeft ontvangen kan de uitnodiging als niet verzonden beschouwen.

Update: Inmiddels zijn alle beschikbare prikmomenten vol geboekt. Het is niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. 

Is het u niet gelukt om een afspraak te maken via vaccinatieplanner.nl dan vragen wij u GEEN contact op te nemen met de praktijk. De assistentes kunnen u niet helpen. Er komen helaas geen extra prikmomenten. Wacht u dan uw afspraak bij de GGD af.

Update: Registratie in CoronaCheck-app
Dit geldt voor de patiënten die een boosterprik hebben gehad via SGE.
Helaas moet de registratie handmatig gebeuren. Momenteel zijn we druk bezig om alle gegevens te verwerken. De verwachting is wel dat dit enige tijd kan duren. We vragen hiervoor uw geduld en begrip.

Voor meer informatie vindt u hier het persbericht namens alle huisartsen in regio Eindhoven en de GGD Brabant Zuidoost.
Voor informatie van de Rijksoverheid over de boostervaccinatie klik hier.Delen

Informatie

Geplaatst
23 december 2021

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
GEZOCHT: deelnemers patiëntenpanel ter verbetering hartzorg
GEZOCHT: deelnemers patiëntenpanel ter verbetering hartzorg
Geplaatst: 17 januari 2022

Heeft u in de afgelopen 5 jaar een hartaandoening gehad en wilt u een bijdrage leveren aan het beter maken van de hartzorg? Dan nodigen wij u graag uit om met ons samen te werken als deelnemer patiëntpanel voor verbetering van de hartzorg.

Boostervaccinatie | Registratie in CoronaCheck-app
Boostervaccinatie | Registratie in CoronaCheck-app
Geplaatst: 29 december 2021

Heeft u via SGE een boosterprik gehad? U kunt dan binnenkort een vaccinatiebewijs in uw CoronaCheck-app uploaden. Momenteel zijn we druk bezig om alle gegevens te verwerken. De verwachting is wel dat dit enige tijd kan duren. We vragen hiervoor uw geduld en begrip.

Boostervaccinatie
Boostervaccinatie
Geplaatst: 23 december 2021

We doen er alles aan om massaal te boosteren. De GGD’en schalen daarbij gigantisch op. Ook SGE gaat de GGD helpen met het boosteren van alle 60 plussers.

SGE wenst u fijne feestdagen!
SGE wenst u fijne feestdagen!
Geplaatst: 23 december 2021

SGE wenst u en uw dierbaren fijne en warme feestdagen en bovenal een gezond 2022! SGE wishes you and your loved ones a lovely holiday and above all a healthy 2022!

SGE leidt op!
SGE leidt op!
Geplaatst: 22 december 2021

SGE, DOH Zorggroep en SUMMA college slaan de handen ineen om studenten gezamenlijk op te leiden.

Gewijzigde sluitingstijden Apotheek
Gewijzigde sluitingstijden Apotheek
Geplaatst: 20 december 2021

Op Kerstavond (24 december) en Oudjaarsavond (31 december) sluit uw SGE Apotheek om 16.00 uur. De afhaalautomaten blijven wel na deze tijd open. On Christmas Eve (24 December) and New Years Eve (31 December) the SGE Apotheek closes at 4 pm. The pick-up machines will remain open.