For English, please use Google Translate in the right corner of this page.

We roepen u met klem op om NIET te bellen naar de praktijk met vragen over de boostervaccinatie, alle informatie is te vinden op onze website.

We doen er alles aan om massaal te boosteren. De GGD’en schalen daarbij gigantisch op. Ook SGE gaat de GGD helpen met het boosteren van alle 60 plussers. Huisartsen van SGE gaan de komende dagen hun patiënten vaccineren bij de GGD-priklocatie in het Beursgebouw. Het betreft uitsluitend patiënten van 60 jaar en ouder of patiënten die ouder zijn dan 18 én een indicatie hebben voor een griepprik.

De patiënten die het betreft hebben op woensdag 22 december een mail met uitnodiging en meer informatie ontvangen.
Wie al een boosterprik heeft ontvangen kan de uitnodiging als niet verzonden beschouwen.

Update: Inmiddels zijn alle beschikbare prikmomenten vol geboekt. Het is niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. 

Is het u niet gelukt om een afspraak te maken via vaccinatieplanner.nl dan vragen wij u GEEN contact op te nemen met de praktijk. De assistentes kunnen u niet helpen. Er komen helaas geen extra prikmomenten. Wacht u dan uw afspraak bij de GGD af.

Update: Registratie in CoronaCheck-app
Dit geldt voor de patiënten die een boosterprik hebben gehad via SGE.
Helaas moet de registratie handmatig gebeuren. Momenteel zijn we druk bezig om alle gegevens te verwerken. De verwachting is wel dat dit enige tijd kan duren. We vragen hiervoor uw geduld en begrip.

Voor meer informatie vindt u hier het persbericht namens alle huisartsen in regio Eindhoven en de GGD Brabant Zuidoost.
Voor informatie van de Rijksoverheid over de boostervaccinatie klik hier.Delen

Informatie

Geplaatst
23 december 2021

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
Oplopend aantal besmettingen coronavirus
Oplopend aantal besmettingen coronavirus
Geplaatst: 28 juni 2022

U heeft misschien al in uw directe omgeving gemerkt, dat er weer meer mensen besmet raken. De overheid heeft zich voorbereid op een opleving van het virus, maar tegelijkertijd kan iedereen bijdragen aan het openhouden van de samenleving.

SGE tijdens de zomer minder goed te bereiken
SGE tijdens de zomer minder goed te bereiken
Geplaatst: 27 juni 2022

Van 18 juli t/m 12 september is SGE in de middagen vanaf 12.30 uur minder goed te bereiken voor de standaard huisartsenzorg.

SGE huisartsenteam in actie; 1 juli gesloten voor reguliere huisartsenzorg
SGE huisartsenteam in actie; 1 juli gesloten voor reguliere huisartsenzorg
Geplaatst: 21 juni 2022

Het huisartsenteam van SGE voeren van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie om aandacht te vragen voor de druk op de huisartsenzorg.

Seksuologisch spreekuur bij SGE
Seksuologisch spreekuur bij SGE
Geplaatst: 10 juni 2022

U kunt bij SGE terecht voor een seksuologisch spreekuur. U kunt een afspraak maken voor vragen of klachten op het gebied van seksualiteit. Denk daarbij onder andere aan seksuele problemen binnen een relatie, seksuele voorkeuren en geaardheid. SGE offers sex counseling with a sexologist for all your questions about (and problems with) sexuality.

SGE zoekt huisartsen & centrumassistenten
SGE zoekt huisartsen & centrumassistenten
Geplaatst: 4 juni 2022

Waarom als huisarts of centrumassistente werken bij SGE? Deze vraag kunnen onze collega's het beste zelf beantwoorden! Bekijk hieronder onze wervingsvideo's.

Drukte in de praktijk
Drukte in de praktijk
Geplaatst: 25 mei 2022

Het zal u niet ontgaan zijn. Het is erg druk op de praktijk. De telefoon staat op veel momenten roodgloeiend en ook de spreekuren zijn vaak vol.