Online diensten Afspraak maken apotheker


Het apothekersconsult : Persoonlijk gesprek met uw apotheker

Heeft u vragen over de werking van een medicijn, specifieke bijwerkingen, of zoekt u advies over mogelijke oplossingen? Twijfelt u over de veiligheid van het combineren van medicijnen? Vraagt u zich af of uw huidige medicatie nog noodzakelijk is, of zoekt u begeleiding bij het afbouwen van medicatie? Wat uw vraag ook is met betrekking tot medicatie, u kunt eenvoudig hieronder uw afspraak met de apotheker regelen.

Op alle onderstaande Stroomz-locaties is het mogelijk om een fysieke, telefonische, of beeldbelafspraak te maken met de apotheker voor een consult. De apotheker is beschikbaar, zelfs in gezondheidscentra waar geen apotheekbalie aanwezig is.

Klik op de gewenste locatie hieronder om uw afspraak in te plannen en volg de stappen. Na het maken van de afspraak ontvangt u een e-mailbevestiging met een vragenlijst. Wij verzoeken u vriendelijk om deze in te vullen, bij voorkeur uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak.


Stroomz Sibelius

Stroomz Prinsejagt 

Stroomz De Ring International

Stroomz Orion

Stroomz Stratum

Stroomz Meerhoven

Stroomz Strijp

Stroomz Woensel


Uitgelicht
Veiligheidsregels
Veiligheidsregels
Geplaatst: 12 februari 2024

We behandelen uw medische hulpvraag met zorg en respect, en we vragen u hetzelfde te doen met onze hulpverleners en andere patiënten.

Informatie bevolkingsonderzoek borstkanker Eindhoven
Informatie bevolkingsonderzoek borstkanker Eindhoven
Geplaatst: 8 februari 2024

Bevolkingsonderzoek Nederland is een screeningsorganisatie die in opdracht van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker-, en -darmkanker organiseert.

Nieuwe inlogmethode Spreekuur.nl
Nieuwe inlogmethode Spreekuur.nl
Geplaatst: 23 januari 2024

Vanaf woensdag 31 januari verandert de inlogmethode van Spreekuur.nl. Op dit moment logt u in met uw e-mailadres en persoonlijke wachtwoord. Vanaf 31 januari 2024 stappen ze over op een veiligere manier van inloggen, namelijk het inloggen met DigiD.