Nieuw op de site?


Herhaalrecept aanvragen
Deze vindt u rechtsboven op uw centrumpagina onder de knop 'Direct regelen'. Meer hulp nodig?

Inschrijven als patiënt bij SGE Alle SGE zorgcentra op de kaart
Uitgelicht
Uitnodiging bijeenkomst WIJeindhoven
Uitnodiging bijeenkomst WIJeindhoven
3 maart 2015

Van 2 maart t/m 17 maart zijn er bijeenkomsten van WIJeindhoven, ook bij u in de wijk! Er is gelegenheid om vragen te stellen en te ontdekken wat WIJeindhoven voor u kan betekenen. Klik op dit bericht voor de uitnodiging.

Nieuw bij SGE: Tandprotheticus
Nieuw bij SGE: Tandprotheticus
2 maart 2015

Vanaf 1 april as. kunt u bij SGE terecht voor tandprothetische zorg. Dat is voor iedereen die te maken heeft of gaat krijgen met een een kunstgebit of gedeeltelijk kunstgebit.

Moet ik naar de dokter?
Moet ik naar de dokter?
23 februari 2015

Hardnekkige huiduitslag of een kind met koorts? Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek aan de huisarts nodig is. Vaak neemt men dan het zekere voor het onzekere en belt of gaat toch. Met de app 'Moet ik naar de dokter?' kunt u zelf beoordelen óf en zo ja, wanneer het nodig is om een huisarts te raadplegen.

30 of 40 dagen zonder alcohol, doet u mee?
30 of 40 dagen zonder alcohol, doet u mee?
19 februari 2015

Nederlanders zijn steeds meer gewend geraakt om bij meer gelegenheden, dus vaker in de week te drinken. Het doorbreken van dit gewoontegedrag wordt moeilijker en moeilijker…Gaat u de uitdaging aan om 30 of 40 dagen geen alcohol te drinken? Doe dan mee vanaf 18 februari (40 dagen) of vanaf 2 maart (30 dagen). Klik op dit bericht voor meer informatie.

Runningtherapie
Runningtherapie
19 januari 2015

Wilt u uw spanningen kwijtraken? Beter slapen en stress verminderen? Dan is de cursus Runningtherapie wat voor u!

(Herhaal)recept aanvragen?
(Herhaal)recept aanvragen?
18 december 2014

Wilt u graag een (herhaal)recept aanvragen? Ga dan naar de startpagina van uw gezondheidscentrum en klik rechtsbovenin op 'Direct regelen'. Daar kiest u '(herhaal)recept aanvragen'.