Uitgelicht
Goed nieuws voor onderzoeksproject bij SGE
Geplaatst: 4 februari 2016

SIA-NWO financiert het onderzoeksproject van o.a. SGE naar mensen met Somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Een methode is ontwikkeld waarmee mensen met SOLK vroegtijdig geïdentificeerd kunnen worden. Deze patiënten krijgen een preventieprogramma – het PARASOL programma – aangeboden om langdurige SOLK te voorkomen. Fysiotherapeuten en POH-GGZ van SGE voeren dit programma uit. Het programma is samen met zorgverleners en experts ontwikkeld: Fontys, UMC Utrecht, Hogeschool Utrecht, Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra en SGE. Daarnaast is o.a. NIVEL en NFP/KNGF betrokken.

Fijne Carnaval
Fijne Carnaval
Geplaatst: 4 februari 2016

Ook met carnaval zijn onze gezondheidscentra op maandag en dinsdag voor u geopend! In de avond en het weekend kunt u terecht bij de Spoedpost.

Buurtcontract Doornakkers
Buurtcontract Doornakkers
Geplaatst: 29 januari 2016

Ook SGE tekent het buurtcontract 2016 voor Doornakkers. Wij werken graag mee om de leefbaarheid in de wijk goed te houden en daar waar nodig te verbeteren!

Alarmnummer voor seksueel geweld
Alarmnummer voor seksueel geweld
Geplaatst: 28 januari 2016

Vanaf dinsdag 26 januari is er voor slachtoffers van seksueel geweld een hulplijn beschikbaar. Het Centrum Seksueel Geweld is 24 uur per dag bereikbaar op het landelijke telefoonnummer 0800-0188. Vanuit het centrale nummer worden bellers doorgezet naar de dichtstbijzijnde regio.

Tune in tonight at 21’00 (Dutch time)!
Geplaatst: 22 januari 2016

Luister vanavond om 21.00 uur op Salto/wereld FM radio naar de (engelstalige) discussie over zorg voor internationals in Nederland! Health services for expats on 'Hellas Pindakaas'! Tune in on Salto/Wereld FM Friday January 22nd at 21’00 (Dutch time) and join our discussion on health services for internationals in the Netherlands.

Tips voor de winter!
Tips voor de winter!
Geplaatst: 20 januari 2016

Als het buiten nat en koud is, liggen winterkwaaltjes op de loer. Wat kunt u doen om gezond en fit te blijven?