Uitgelicht
Diabetes en ramadan
Diabetes en ramadan
Geplaatst: 27 maart 2017

Heeft u diabetes en wilt u meedoen aan het vasten tijdens de ramadan? Neem dan tijdig contact op met uw (huis)arts, diabetesverpleegkundige of praktijkondersteuner. Samen kunt u afspraken maken over hoe u zo goed mogelijk rekening kunt houden met uw diabetes.

Vitamine D
Vitamine D
Geplaatst: 27 maart 2017

Vitamine D is nodig voor sterke botten en spieren. Werken aan sterke botten is een heel leven lang belangrijk. Van 0 tot 100 jaar. Hoe staat het met uw dosis vitamine D? En die van uw kind? Doe de test!

Vertrek voorzitter RvB
Vertrek voorzitter RvB
Geplaatst: 24 maart 2017

De Raad van Toezicht maakt bekend dat mevrouw Conny Helder, voorzitter van de Raad van Bestuur sinds 2010, per 9 juni 2017 haar functie zal gaan neerleggen. Dat in verband met het gaan bekleden van een positie elders. Zij is per die datum benoemd tot voorzitter Raad van Bestuur van de Stichting tanteLouise in Bergen op Zoom.

Lente!
Lente!
Geplaatst: 23 maart 2017

In de lente is het vaker mooi weer, waardoor u meer buitenactiviteiten op kunt pakken. Lees hier de tips om in het voorjaar fit te blijven en hoe u het beste kunt omgaan met voorjaarsproblemen, zoals hooikoorts.

Artikel Zorgenz over zelfmanagement
Artikel Zorgenz over zelfmanagement
Geplaatst: 14 maart 2017

“One size fits all is in feite tegengesteld aan persoonsgerichte zorg” Op Zorgenz.nl leest u een artikel over zelfmanagement binnen SGE. Een interview met Mariëlle Nellen, manager strategische ontwikkeling van SGE.

E-health, wat biedt SGE u online aan?
E-health, wat biedt SGE u online aan?
Geplaatst: 13 maart 2017

Bij SGE kunt u verschillende dingen online regelen. Maak bijvoorbeeld een afspraak met de huisarts of bestel uw medicijnen gemakkelijk via uw computer, tablet of smartphone. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Deze zogenoemde e-health diensten vindt u onder de 'Online diensten' knop (rechtsboven op de website). Klik op 'lees meer' voor meer uitleg over de verschillende online diensten.