Nieuw op de site?


Herhaalrecept aanvragen
Deze vindt u rechtsboven op uw centrumpagina onder de knop 'Online Diensten'. Meer hulp nodig?

Inschrijven als patiënt bij SGE Alle SGE zorgcentra op de kaart
Uitgelicht
Zo lukt het stoppen wel!
Zo lukt het stoppen wel!
Geplaatst: 6 mei 2015

Wilt u stoppen met roken? Vanaf 11 mei starten nieuwe groepscursussen! De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van twee uur, verdeeld over 9 weken. U wordt begeleid door een ervaren trainer van Roder Consult

Nieuw e-mailadres? Geef het ons door!
Geplaatst: 1 mei 2015

Een nieuw e-mailadres? Meld uzelf opnieuw aan voor de nieuwsflits door te klikken op dit bericht. Vergeet niet om uw nieuwe e-mailadres ook door te geven aan de centrumassistente!

Gaat u op vakantie?
Gaat u op vakantie?
Geplaatst: 1 mei 2015

En gebruikt u medicijnen die onder de opiumwet vallen (Morfine, Ritalin, Oxynorm, etc)? Dan heeft u een verklaring nodig voor onderweg. Informatie vindt u op www.hetcak.nl.

Chronische Pijn
Chronische Pijn
Geplaatst: 29 april 2015

Pijn is een waarschuwing van het lichaam. Er is iets niet in orde en daar moet iets aan gedaan worden. Na een tijdje rust of behandeling van de oorzaak, gaat deze pijn weer over. Acute pijn is dus nuttig. Maar pijn kan ook chronisch worden. SGE kan u in samenwerking met OCA helpen om meer grip te krijgen op uw klachten.

Succesvolle pilot Zelfmanagement
Geplaatst: 30 maart 2015

Vorig jaar vond er vanuit de Sociëteit Andromeda in de wijk Woensel-Noord een project plaats op het gebied van zelfmanagement: Vital Track. SGE huisarts Marjolein Oerlemans was hierin actief betrokken. In de pilot is onderzocht op welke manier senioren bewuster zelf met hun gezondheid bezig kunnen zijn. De ervaringen van de deelnemers was erg positief. Ze waren zeer gemotiveerd, sommigen behaalden prachtige resultaten zoals gewichtsverlies en bloeddrukdaling. En ze raakten meer betrokken bij hun eigen gezondheid.

Uw medische dossier inzien?
Uw medische dossier inzien?
Geplaatst: 23 maart 2015

U heeft als patiënt het recht om uw medisch dossier in te zien of hier een afschrift van op te vragen. U kunt hiervoor het beste een afspraak maken op het spreekuur. Uw huisarts kan dan direct uw vragen beantwoorden en/of zaken toelichten. U kunt ook een kopie aanvragen van uw medische dossier.