Nieuw op de site?


Herhaalrecept aanvragen
Deze vindt u rechtsboven op uw centrumpagina onder de knop 'Online Diensten'. Meer hulp nodig?

Inschrijven als patiënt bij SGE Alle SGE zorgcentra op de kaart
Uitgelicht
SGE coalitielid Slimmer met Zorg
SGE coalitielid Slimmer met Zorg
Geplaatst: 29 juli 2015

SGE neemt deel aan de VWS proeftuin Slimmer met Zorg. Deze regionale samenwerking is erop gericht de zorg in de regio slimmer te organiseren, zodat de kwaliteit wordt verbeterd terwijl de kosten dalen. Met de toetreding van SGE tot de Slimmer met Zorg coalitie zijn alle zorggroepen in de regio Eindhoven vertegenwoordigd.

Centra 'Huisarts & Specialist'
Centra 'Huisarts & Specialist'
Geplaatst: 29 juli 2015

SGE heeft samen met zorggroepen PoZoB en DOH en Diagnostiek voor U het initiatief genomen om in de regio Eindhoven drie centra ‘Huisarts & Specialist’ op te richten. Deze centra bieden een samenhangend zorgaanbod voor patiënten waarbij zoveel mogelijk volgens het –one stop shop- principe aanvullende eerstelijnsdiagnostiek en specialistische consultatie onder regie van de huisarts geboden wordt.

Mantelzorgcompliment blijft!
Mantelzorgcompliment blijft!
Geplaatst: 24 juli 2015

Mantelzorgers in Eindhoven kunnen ook de komende jaren een geldbedrag krijgen, als blijk van waardering. Voorheen was dit compliment enkel aan te vragen door mensen die een CIZ indicatie hadden, maar dat is nu veranderd. Iedere mantelzorger komt nu in aanmerking.

Verbetering ophaaltijden recepten
Verbetering ophaaltijden recepten
Geplaatst: 16 juli 2015

Om de diensten van huisarts en apotheek nog beter op elkaar aan te laten sluiten zijn de tijden van aanvragen en ophalen van recepten gewijzigd. Vraagt u op werkdagen voor 13.00 uur uw recept aan, dan kunt u dit de volgende werkdag na 13.00 uur ophalen in uw SGE apotheek.

Jaarverslag 2014
Jaarverslag 2014
Geplaatst: 10 juli 2015

Met trots presenteren we u graag ons jaarverslag 2014: Gezonde zorg! In tien verhalen vertellen onze patiënten, samenwerkingspartners en medewerkers over de belangrijkste ontwikkelingen in het afgelopen jaar. Veel leesplezier!

Steeds meer Online diensten
Steeds meer Online diensten
Geplaatst: 10 juli 2015

Gezondheidszaken snel en gemakkelijk regelen via internet? Dat kan bij SGE! Patiënten kunnen onder andere online een e-consult houden met de huisarts en een afspraak maken in de agenda van de praktijk, een herhaalrecept aanvragen, inschrijven voor een groepscursus of een terugbelverzoek aanvragen via de Online diensten button.