Nieuw op de site?


Herhaalrecept aanvragen
Deze vindt u rechtsboven op uw centrumpagina onder de knop 'Online Diensten'. Meer hulp nodig?

Inschrijven als patiënt bij SGE Alle SGE zorgcentra op de kaart
Uitgelicht
Succes op school!
Succes op school!
Geplaatst: 31 augustus 2015

Wij wensen alle kinderen een goed en prettig schooljaar toe!

Meerhoven rent voor Make-a-Wish
Meerhoven rent voor Make-a-Wish
Geplaatst: 14 augustus 2015

Op 12 september a.s. rent dit team van zorgverleners van SGE Meerhoven de 24-uurs estafette. Zij doen dit om geld in te zamelen voor Make-a-Wish. Wilt u ons team en Make-a-Wish steunen?

Nieuw: cursus Body& Baby
Nieuw: cursus Body& Baby
Geplaatst: 7 augustus 2015

Wil je lekker actief zijn tijdens je zwangerschap en geen informatie missen? Dan is de cursus Body & Baby iets voor jou! Samen met maximaal 9 aanstaande moeders krijg je 1 uur training. Daarnaast krijg je informatie over allerlei thema’s rondom zwangerschap, geboorte en jullie kindje.

SGE coalitielid Slimmer met Zorg
SGE coalitielid Slimmer met Zorg
Geplaatst: 29 juli 2015

SGE neemt deel aan de VWS proeftuin Slimmer met Zorg. Deze regionale samenwerking is erop gericht de zorg in de regio slimmer te organiseren, zodat de kwaliteit wordt verbeterd terwijl de kosten dalen. Met de toetreding van SGE tot de Slimmer met Zorg coalitie zijn alle zorggroepen in de regio Eindhoven vertegenwoordigd.

Centra 'Huisarts & Specialist'
Centra 'Huisarts & Specialist'
Geplaatst: 29 juli 2015

SGE heeft samen met zorggroepen PoZoB en DOH en Diagnostiek voor U het initiatief genomen om in de regio Eindhoven drie centra ‘Huisarts & Specialist’ op te richten. Deze centra bieden een samenhangend zorgaanbod voor patiënten waarbij zoveel mogelijk volgens het –one stop shop- principe aanvullende eerstelijnsdiagnostiek en specialistische consultatie onder regie van de huisarts geboden wordt.

Mantelzorgcompliment blijft!
Mantelzorgcompliment blijft!
Geplaatst: 24 juli 2015

Mantelzorgers in Eindhoven kunnen ook de komende jaren een geldbedrag krijgen, als blijk van waardering. Voorheen was dit compliment enkel aan te vragen door mensen die een CIZ indicatie hadden, maar dat is nu veranderd. Iedere mantelzorger komt nu in aanmerking.