Nieuw op de site?


Herhaalrecept aanvragen
Deze vindt u rechtsboven op uw centrumpagina onder de knop 'Online Diensten'. Meer hulp nodig?

Inschrijven als patiënt bij SGE Alle SGE zorgcentra op de kaart
Uitgelicht
Bijeenkomst: komt u ook?
Bijeenkomst: komt u ook?
1 april 2015

Op 17 april a.s. vindt de jaarlijkse openbare bijeenkomst van de Cliëntenraad plaats. U bent van harte welkom! De bijeenkomst staat in het teken van online diensten in de zorg. Klik op dit bericht voor de uitnodiging.

Succesvolle pilot Zelfmanagement
30 maart 2015

Vorig jaar vond er vanuit de Sociëteit Andromeda in de wijk Woensel-Noord een project plaats op het gebied van zelfmanagement: Vital Track. SGE huisarts Marjolein Oerlemans was hierin actief betrokken. In de pilot is onderzocht op welke manier senioren bewuster zelf met hun gezondheid bezig kunnen zijn. De ervaringen van de deelnemers was erg positief. Ze waren zeer gemotiveerd, sommigen behaalden prachtige resultaten zoals gewichtsverlies en bloeddrukdaling. En ze raakten meer betrokken bij hun eigen gezondheid.

Uw medische dossier inzien?
Uw medische dossier inzien?
23 maart 2015

U heeft als patiënt het recht om uw medisch dossier in te zien of hier een afschrift van op te vragen. U kunt hiervoor het beste een afspraak maken op het spreekuur. Uw huisarts kan dan direct uw vragen beantwoorden en/of zaken toelichten. U kunt ook een kopie aanvragen van uw medische dossier.

Belangrijke informatie over Diabeteshulpmiddelen
20 maart 2015

In verband met een door de zorgverzekeraar doorgevoerde wijziging, kunt u sinds 1 januari 2015 niet meer overal terecht voor uw diabetestestmaterialen. Lees hier wat dit voor u betekent.

Opnieuw HKZ certificaat voor SGE
Opnieuw HKZ certificaat voor SGE
9 maart 2015

Voor het 3e jaar heeft SGE het HKZ certificaat behaald voor de apotheken, fysiotherapie, psychologie en ketenzorg in haar eerstelijns gezondheidscentra.

Nieuw bij SGE: Tandprotheticus
Nieuw bij SGE: Tandprotheticus
2 maart 2015

Vanaf 1 april as. kunt u bij SGE terecht voor tandprothetische zorg. Dat is voor iedereen die te maken heeft of gaat krijgen met een een kunstgebit of gedeeltelijk kunstgebit.