Uitgelicht
Symposium 'Closing the Gap'
Symposium 'Closing the Gap'
Geplaatst: 29 april 2016

Op 2 juni a.s. organiseert SGE International een symposium over nut en noodzaak van goede zorg voor internationals. Hoe kunnen mensen met een internationale achtergrond zich thuis voelen in Nederland? Hoe kan de kloof tussen hun verwachtingen en de aangeboden zorg gedicht worden? Dit symposium is georganiseerd om de opening van het gezondheidscentrum voor internationals: SGE International op Strijp S in Eindhoven te vieren.

Bijzondere data
Bijzondere data
Geplaatst: 21 april 2016

Op de volgende data zijn onze gezondheidscentra gesloten: 27 april (Koningsdag), 5 mei (Hemelvaarts/Bevrijdingsdag), 16 mei (2e Pinksterdag). U kunt op deze dagen bij spoed terecht bij de Spoedpost en de Dienstapotheek. Spoedpost avond/weekend: 0900 - 8861. Dienstapotheek: 040 - 243 66 66.

Bewegen, ook buiten de sportschool
Bewegen, ook buiten de sportschool
Geplaatst: 15 april 2016

Wilt u graag meer bewegen? Dat hoeft niet persé in de sportschool. SGE fysiotherapeut Aimee van de Heijden gaf onlangs voorlichting over het belang van bewegen aan Kristal Vrouwen Vereniging. Ze vertelde over wat bewegen fysiek, sociaal en psychisch met je lichaam doet. En dat bewegen niet alleen in de sportschool of bij de fysiotherapeut plaats kan vinden. Met name door het samen te doen kun je elkaar stimuleren om in beweging te blijven. Er kwamen veel vragen uit het publiek, het is duidelijk een thema dat leeft.

Wereld Gezondheidsdag 2016
Wereld Gezondheidsdag 2016
Geplaatst: 7 april 2016

Op deze dag wil de World Health Organization de aandacht vragen voor de vele ziektes en de daarbij behorende taboes. Dit jaar ligt de focus van de Wereldgezondheidsdag op voedselveiligheid en is het thema: 'Versla diabetes'. De Wereldgezondheidsorganisatie verwacht dat het aantal patiënten de komende 20 jaar verdubbelt. In ons land hebben 900.000 mensen diabetes type 2. Door een gezonde levensstijl is de kans op diabetes te verkleinen.

Uw gegevens wijzigen?
Uw gegevens wijzigen?
Geplaatst: 14 maart 2016

Verandert er iets in uw gegevens? Wij horen het graag! U kunt de volgende wijzigingen online aan ons doorgeven: een adreswijziging, een ander telefoonnummer, een ander e-mail adres en een verandering in uw familienaam (bij huwelijk/scheiding). U vindt het wijzigingsformulier onder de online diensten knop op de website.

SGE Afhaalautomaat
SGE Afhaalautomaat
Geplaatst: 14 maart 2016

Wilt u ook uw medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt? Maak dan gebruik van de SGE afhaalautomaat in Strijp: 7 dagen per week, 24 uur per dag! Klik op 'Lees verder' en ontdek hoe het werkt.