Uitgelicht
Paniekaanvallen?
Paniekaanvallen?
Geplaatst: 1 december 2015

Plotseling zonder aanleiding heel erg angstig? Duizelig? Trillen? Dan kan het zijn dat u te maken heeft met paniekaanvallen. Er start op diverse data een cursus die u kan helpen beter om te gaan met uw paniekklachten. De data waarop de cursus gegeven wordt vindt u onder de direct aanmelden button.

'Moet ik naar de dokter?'
'Moet ik naar de dokter?'
Geplaatst: 26 november 2015

De app Moet ik naar de dokter? is te gast geweest bij RTL4 in het programma 'Mijn Leven, Mijn Gezondheid'. Wilt u het filmpje terugkijken? Klik dan hier om het filmpje te bekijken.

Hulp bij keuze
Hulp bij keuze
Geplaatst: 23 november 2015

Aan het einde van het jaar staat u weer voor de vraag: welke zorgverzekering kies ik? De keuze is er de laatste jaren niet gemakkelijker op geworden. Er komen steeds meer polissen en de vraag is dan: wat te kiezen? Wat past bij mij? Vind de weg met de eerlijke en onafhankelijk informatie van de patiëntenfederatie NPCF.

Wilt u Maatje worden?
Wilt u Maatje worden?
Geplaatst: 23 november 2015

Iedereen kan wel eens wat hulp, ondersteuning of een luisterend oor gebruiken. Bent u op zoek naar een zinvolle uitdaging? Ga dan als vrijwilliger aan de slag bij de de Vrijwillige HulpDienst Eindhoven.

Wereld COPD dag
Wereld COPD dag
Geplaatst: 18 november 2015

Met gezonde longen gaat ademen vanzelf; je staat er niet bij stil hoe belangrijk ze zijn. Maar voor mensen met astma, COPD of een andere longaandoening is ademen helemaal niet zo vanzelfsprekend.Vandaag is het wereld COPD dag. 50 landen staan stil bij deze chronische longziekte.

SGE Werkt!
SGE Werkt!
Geplaatst: 11 november 2015

Maak kennis met SGE Werkt, onze nieuwe tak die (preventief) werkt aan de gezondheid en een snel herstel van werknemers. SGE Werkt speelt in op specifieke klachten die belemmerend kunnen zijn tijdens het werk. Het gaat hierbij om psychische en fysieke klachten, zoals stress, overbelasting en spanningsklachten.