Nieuw op de site?


Herhaalrecept aanvragen
Deze vindt u rechtsboven op uw centrumpagina onder de knop 'Direct regelen'. Meer hulp nodig?

Inschrijven als patiënt bij SGE Alle SGE zorgcentra op de kaart
Uitgelicht
Bijeenkomst We Helpen 07-04
Bijeenkomst We Helpen 07-04
26 maart 2015

Op dinsdag 7 april organiseert het vrijwilligerspunt Eindhoven in samenwerking met de bewonersorganisaties in Meerhoven een informatiebijeenkomst over Wehelpen in Meerhoven.

Uw medische dossier inzien?
Uw medische dossier inzien?
23 maart 2015

U heeft als patiënt het recht om uw medisch dossier in te zien of hier een afschrift van op te vragen. U kunt hiervoor het beste een afspraak maken op het spreekuur. Uw huisarts kan dan direct uw vragen beantwoorden en/of zaken toelichten. U kunt ook een kopie aanvragen van uw medische dossier. Lees meer...

Belangrijke informatie over Diabeteshulpmiddelen
20 maart 2015

In verband met een door de zorgverzekeraar doorgevoerde wijziging, kunt u sinds 1 januari 2015 niet meer overal terecht voor uw diabetestestmaterialen. Lees hier wat dit voor u betekent.

Bijeenkomst: komt u ook?
Bijeenkomst: komt u ook?
17 maart 2015

Op 17 april a.s. is er de jaarlijkse openbare bijeenkomst van de cliëntenraad. U bent van harte welkom! Klik op dit bericht voor de uitnodiging.

Opnieuw HKZ certificaat voor SGE
Opnieuw HKZ certificaat voor SGE
9 maart 2015

Voor het 3e jaar heeft SGE het HKZ certificaat behaald voor de apotheken, fysiotherapie, psychologie en ketenzorg in haar eerstelijns gezondheidscentra. Klik op dit bericht voor meer info.

Nieuw bij SGE: Tandprotheticus
Nieuw bij SGE: Tandprotheticus
2 maart 2015

Vanaf 1 april as. kunt u bij SGE terecht voor tandprothetische zorg. Dat is voor iedereen die te maken heeft of gaat krijgen met een een kunstgebit of gedeeltelijk kunstgebit.