Nieuw op de site?


Herhaalrecept aanvragen
Deze vindt u rechtsboven op uw centrumpagina onder de knop 'Online Diensten'. Meer hulp nodig?

Inschrijven als patiënt bij SGE Alle SGE zorgcentra op de kaart
Uitgelicht
Bloedafname in vakantieperiode
Geplaatst: 2 juli 2015

Tijdens de zomerperiode, van 13 juli t/m 30 augustus, zijn er voor een aantal (bloedafname)locaties gewijzigde openingstijden. Voor de actuele openingstijden van alle locaties verwijzen wij u graag naar het locatieoverzicht op de website van DVU. Hier vindt u per locatie, per onderzoek de openingstijden tijdens deze periode. Let op: de openingstijden op de website zijn onderhevig aan tussentijdse veranderingen. Bezoek onze website daarom regelmatig voor de meest actuele openingstijden van alle locaties.

Sponsorloop!
Sponsorloop!
Geplaatst: 1 juli 2015

SGE Stratum sponsort de sponsorloop van basisschool De Klimboom. We ondersteunen hiermee dat kinderen bewegen en het goede doel van de loop: Nepal.

Viering hoogste punt nieuwbouw
Viering hoogste punt nieuwbouw
Geplaatst: 30 juni 2015

Dinsdag 30 juni is het hoogste punt van onze nieuwbouw bereikt: aan de Tilburgseweg-West 100 wordt hard gewerkt aan het nieuwe centrum voor kennis en innovatie eerstelijnszorg Eindhoven. We houden u op de hoogte.

Geslaagde Meerhovendag!
Geslaagde Meerhovendag!
Geplaatst: 29 juni 2015

Mede door uw komst was de Meerhovendag weer zeer geslaagd: hartelijk dank!

Omgaan met de warmte
Omgaan met de warmte
Geplaatst: 29 juni 2015

Komende dagen belooft het prachtig warm weer te zijn. Graag geven we u tips hoe u het beste om kunt gaan met de hitte. Klik op dit bericht voor meer informatie.

Doorstart diëtisten 'ZuidZorg dieet' in onze centra.
Geplaatst: 22 juni 2015

Zoals u wellicht eerder al vernomen heeft is ZuidZorg Dieet per 31 maart failliet verklaard. In een aantal van onze locaties waren diëtistes van ZuidZorg Dieet werkzaam. Drie van hen blijven werkzaam in onze centra als zelfstandig werkende diëtisten zodat uw zorg gewoon door kan gaan. De diëtistes die onze teams blijven aanvullen zijn Andrea Boullart (Strijp en Meerhoven), Josette van Bommel (Orion en Tongelre) en Karin Peels (Stratum en De Akkers). Voor de juiste contactgegevens zie onder het kopje diëtist bij uw eigen centrum.