Uitgelicht
Bijeenkomst Dementie
Bijeenkomst Dementie
Geplaatst: 18 januari 2017

Op zaterdag middag 18 februari organiseren diverse samenwerkingspartners in de wijk een themabijeenkomst over Dementie. Deze thema bijeenkomst is voornamelijk gericht op mantelzorgers.

Open dagen SGE fysiotherapie Best
Open dagen SGE fysiotherapie Best
Geplaatst: 17 januari 2017

Kom dit weekend tijdens de open dagen naar SGE Fysiotherapie Best, in hun nieuwe locatie aan de Europaplein 1, en win een FMS test!

E-health bijeenkomst!
E-health bijeenkomst!
Geplaatst: 16 januari 2017

Uw gezondheidscentrum is actief op het gebied van e-health, met o.a. e-consult, online afspraak maken en online uw herhaalrecept aanvragen. Wij informeren u graag over deze diensten en we zijn benieuwd naar uw ervaringen. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een bijeenkomst over e-health, volgende week maandagmiddag of vrijdagochtend. Klik op 'lees meer' om uzelf aan te melden.

Probleem met bellen?
Geplaatst: 11 januari 2017

Ervaart u problemen als u ons belt met uw vaste lijn, waarbij u niet bij de juiste keuze in het in het keuzemenu komt? Dan heeft u waarschijnlijk een 'alles in één' abonnement bij onsneteindhoven of ON. De telefonie wordt dan door Edutel geregeld. Indien u in het bezit bent van een mobiele telefoon raden wij u aan om mobiel te bellen wanneer u problemen ervaart met uw vaste lijn. Onze spoedlijnen kunt u vanzelfsprekend altijd direct bereiken!

Huidverzorging adviesdagen!
Huidverzorging adviesdagen!
Geplaatst: 10 januari 2017

Maak voor een gratis huidverzorgingsadvies een afspraak bij een van de SGE apotheken. Ook als u niet staat ingeschreven bij een van onze apotheken, bent u van harte welkom.

Voor een prikkie op reis!
Voor een prikkie op reis!
Geplaatst: 9 januari 2017

Op reis? U kunt terecht bij SGE Stratum, Thomas à Kempislaan 21-01 in Eindhoven, voor een deskundig reisadvies en vaccinaties. De wachttijden zijn kort!