Gezond voor Hart en Vaten Groepsbijeenkomst


Groepsbijeenkomsten

Ons team van leefstijlcoaches geeft groepsbijeenkomsten waarbij onderwerpen als voeding en beweging centraal staan. De sessies zorgen voor meer bewustzijn over gezonder leven en u krijgt hulpmiddelen om de adviezen in praktijk te kunnen brengen. De groepsbijeenkomsten zijn vooral gericht op mensen die het risico op hart- en vaatziekten willen beperken of overgewicht willen aanpakken en is onderdeel van programma gezond voor hart en vaten.

Uw huisarts en Eindhoven Vitaal hebben een samenwerking, waardoor u kosteloos gebruik kunt maken van de leefstijlbijeenkomsten.

Hoe ziet het programma eruit?

Er zijn in totaal vier bijeenkomsten van 1 a 1,5 uur. U krijgt daarin informatie over beweging, voeding, ontspanning/slaap en beïnvloeding van uw gezondheid. U krijgt praktische adviezen en tips en wordt uitgedaagd om uw eigen doelen te stellen en hier acties voor te ondernemen. Tijdens de bijeenkomsten zult u ervaringen delen en informatie en begeleiding krijgen om de leefstijladviezen ook in uw dagelijkse leven te kunnen doorvoeren. U werkt in groepsverband aan uw eigen doelen die u stapsgewijs opzet onder begeleiding van de leefstijlcoach. 

Klik op de onderstaande button om u aan te melden voor deelname aan deze bijeenkomsten.

Aanmelden groepsbijeenkomst
Uitgelicht
Wanneer belt u met de huisartsen spoedpost?
Wanneer belt u met de huisartsen spoedpost?
Geplaatst: 25 juli 2022

Wanneer het gezondheidscentrum dicht is, kunt u de huisartsen spoedpost bellen, maar let op: De huisartsen spoedpost belt u in de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen alleen wanneer u dringend medische zorg nodig heeft.

De MedGemak app is vernieuwd
De MedGemak app is vernieuwd
Geplaatst: 21 juli 2022

Er zijn verbeteringen doorgevoerd op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid.

Omgaan met warm weer / hitte
Omgaan met warm weer / hitte
Geplaatst: 19 juli 2022

Waar moet u op letten?