Gezond voor Hart en Vaten Groepsbijeenkomst


Groepsbijeenkomsten

Ons team van leefstijlcoaches geeft groepsbijeenkomsten waarbij onderwerpen als voeding en beweging centraal staan. De sessies zorgen voor meer bewustzijn over gezonder leven en u krijgt hulpmiddelen om de adviezen in praktijk te kunnen brengen. De groepsbijeenkomsten zijn vooral gericht op mensen die het risico op hart- en vaatziekten willen beperken of overgewicht willen aanpakken en is onderdeel van programma gezond voor hart en vaten.

Uw huisarts en Eindhoven Vitaal hebben een samenwerking, waardoor u kosteloos gebruik kunt maken van de leefstijlbijeenkomsten.

Hoe ziet het programma eruit?

Er zijn in totaal drie bijeenkomsten van 1 a 1,5 uur. U krijgt daarin informatie over beweging, voeding, ontspanning/slaap en beïnvloeding van uw gezondheid. U krijgt praktische adviezen en tips en wordt uitgedaagd om uw eigen doelen te stellen en hier acties voor te ondernemen. Tijdens de bijeenkomsten zult u ervaringen delen en informatie en begeleiding krijgen om de leefstijladviezen ook in uw dagelijkse leven te kunnen doorvoeren. U werkt in groepsverband aan uw eigen doelen die u stapsgewijs opzet onder begeleiding van de leefstijlcoach. 

Klik op de onderstaande button om u aan te melden voor deelname aan deze bijeenkomsten.

Aanmelden groepsbijeenkomst
Uitgelicht
Koninklijke onderscheiding voor Ed Berends
Koninklijke onderscheiding voor Ed Berends
Geplaatst: 1 oktober 2021

Huisarts Ed Berends (66) is vrijdag bij zijn afscheid als huisarts en lid Raad van Bestuur van SGE benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de Koninklijke Onderscheiding van locoburgemeester Renate Richters van de gemeente Eindhoven.

Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Geplaatst: 27 september 2021

Uw partner is overleden, u blijft achter met uw kind(eren). Hoe weeft u dit verlies in uw leven? En hoe doen uw kinderen dat? Hoe veranderen de dynamieken in het gezin? In duizenden contexten van het dagelijks leven is uw verlies voelbaar en zoekt u een nieuwe weg.

Heeft u al toestemming gegeven?
Heeft u al toestemming gegeven?
Geplaatst: 6 september 2021

Uw medische gegevens beschikbaar bij spoed? Wel zo’n veilig idee. Give permission to share your medical records.