Organisatie Raad van Bestuur


De raad van bestuur (RvB) bestaat uit Pascale Voermans en Monique Hartings en bepaalt het algehele beleid van SGE. Daarbij gaat het onder andere om de strategische koers, de missie en de ambitie van SGE. Dit alles in relatie tot maatschappelijke, politieke en financiële ontwikkelingen.

 
Mevr. drs. P.J.W.M. (Pascale) Voermans

Voorzitter Raad van Bestuur

 Mevr. drs. M.W.A. (Monique) Hartings
Lid Raad van bestuur 

Pascale Voermans is sinds 1 september 2017 voorzitter van de raad van bestuur. Zij heeft een ruime ervaring in de (eerstelijns) zorgsector. Van 2009 tot haar start bij SGE was zij achtereenvolgens manager zorginkoop eerstelijnszorg en manager zorginkoop medisch specialistische zorg bij zorgverzekeraar Menzis. 

"
De uitdaging in de zorg is de komende jaren meer te doen met minder mensen en middelen. Dat is geen bedreiging maar een kans om echt veranderingen door te voeren: in hoe we zorg leveren, in hoe we gezondheid bevorderen en in hoe we samenwerken."

               

Monique Hartings is huisarts en is sinds 1 juli 2021 lid van de raad van bestuur. Monique is sinds 2001 werkzaam bij SGE. Voordat zij lid raad van bestuur werd was zij werkzaam als huisarts bij SGE Stratum en voorzitter van de discipline huisartsen. Monique combineert haar bestuurstaken met haar werk als huisarts bij SGE Stratum.

"In mijn werk als huisarts ervaar ik dagelijks hoe de eerstelijnszorg functioneert en is georganiseerd. Dit werk doe ik met veel plezier. Daarnaast inspireert het mij om te werken aan verandering en verbetering van de zorg. Ik heb de ambitie en energie om als lid van de Raad van Bestuur van SGE bij te dragen aan de gezondheid van de bij ons aangesloten Eindhovenaren, en in brede zin bij te dragen aan het organiseren van de eerstelijnszorg in de regio”.


 

 


 Ik ben Anton van den Bosch, sinds 2003 werkzaam als fysiotherapeut en in 2013 heb ik mijn Master Sportfysiotherapie behaald. 

Naast mijn specialisatie op sportgebied ben ik aangesloten bij ClaudicatioNet. Een netwerk voor mensen met etalagebenen.

Voorafgaand aan mijn opleiding fysiotherapie heb ik gestudeerd aan het C.I.O.S. te Sittard. Daar behaalde ik mijn licenties tennisleraar A en B en mijn fitnessdiploma’s A en B.

Naast mijn werkzaamheden als (sport-)fysiotherapeut heb ik jarenlang tennistrainingen gegeven en momenteel verzorg ik de fysieke trainingen voor een aantal veelbelovende jonge tennisspelers en begeleid ik hen op medisch gebied.

               Ik ben Bas Doomen, sinds 2005 werkzaam voor SGE als fysiotherapeut en sinds 2008 afgestudeerd als Master Sportfysiotherapeut.

Naast mijn werkzaamheden als sportfysiotherapeut ben ik sinds 2013 ook gecertificeerd Dry Needle therapeut. Dit is een techniek waarbij men (afgeleide) pijn en stijfheid als gevolg van spierproblematiek aanpakt middels het inbrengen van een (acupunctuur) naald.

Als (para) medisch begeleider in de sport ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in de waterpolo- en verschillende vechtsporten. Verder was ik tijdens mijn studie fysiotherapie werkzaam als fitnessinstructeur, met name gericht op het begeleiden bij kracht- en revalidatie training. 


 

Uitgelicht
Heeft u al toestemming gegeven?
Heeft u al toestemming gegeven?
Geplaatst: 6 september 2021

Uw medische gegevens beschikbaar bij spoed? Wel zo’n veilig idee. Give permission to share your medical records.

Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
Geplaatst: 24 augustus 2021

Onze gezondheidscentra zijn van 26 juli t/m 5 september in de middagen vanaf 12.30 uur beperkt bereikbaar voor reguliere huisartsgeneeskundige zorg. From July 26th to September 5th, our healthcare centers will have limited accessibility for regular care in the afternoons from 12.30 pm.

Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Geplaatst: 19 augustus 2021

Dit najaar ontvangt u de griepvaccinatie en sommigen onder u ook de pneumokokkenvaccinatie. This fall you will receive the flu vaccination and some of you will also receive the pneumococcal vaccination.