Laatste informatie coronavirus


Geactualiseerde informatie (8 november)

Mondkapjes
In lijn met de landelijke coronamaatregelen vragen wij u om in de openbare ruimtes (zoals entree, gangen en wachtruimtes) in uw gezondheidscentrum een mondkapje te dragen.
Dat geldt ook als het in het directe contact met uw zorgverlener niet mogelijk is om afstand te houden.
Geef elkaar de ruimte en respecteer de 1,5 meter afstand.

Basisregels
Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, is het belangrijk dat iedereen de basisregels blijft volgen. Ook als u gevaccineerd bent.
 • Was vaak en goed uw handen
 • 1,5 meter is een veilige afstand
 • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen
 • Zorg voor voldoende frisse lucht

Uw huisarts

U kunt, met klachten of vragen over uw gezondheid, gewoon zoals u gewend bent, telefonisch of digitaal (MijnGezondheid.net) contact opnemen met onze praktijk.

 • Heeft u vragen over het coronavaccin? Kijk voor informatie op www.coronavaccinatie.nl of bel met het met het landelijk informatienummer 0800-1351.
 • Wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op, contact aan de balie proberen we zoveel mogelijk te vermijden.
 • Verwijsbrieven sturen wij zoveel mogelijk digitaal naar u door.
 • Wij hebben inmiddels in een aantal centra ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een videoconsult, u heeft hiervoor alleen een smartphone nodig met camerafunctie. Vraag de assistente naar de mogelijkheden.
 • Overweeg of u uw hulpvraag ook digitaal kunt stellen. Stuur eventueel een foto mee. Ook dat kan via MijnGezondheid.net.
 • Als bellen of beeldbellen geen oplossing biedt bent u welkom op het gewone spreekuur, mits u geen klachten hebt die passen bij een Corona-infectie
 • Heeft u (mogelijk) een Covid-infectie en moet u worden beoordeeld? Dan krijgt u een afspraak op het isolatiespreekuur of de huisarts komt op huisbezoek wanneer u te ziek bent om te komen.
 • Wanneer u afspreekt naar de praktijk te komen, kom alleen en zo kort mogelijk van tevoren.
 • Herhaal uw medicatie bij voorkeur via de MedGemak-app.

Uw apotheek

Alle SGE apotheken beschikken ondertussen over een afhaalautomaat. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw medicatie afhalen. U ontvangt dan een mail of SMS bericht met een code. Met deze code kunt u de medicatie zelf afhalen uit deze automaat. (Nog niet aangemeld voor de afhaalautomaat? Klik dan hier) Daarnaast bestaat nog steeds de mogelijkheid van thuisbezorgen als u niet zelf in staat bent om uw medicatie op te halen.

In alle SGE apotheken kunt u corona zelftesten met CE keurmerk aanschaffen. In apotheek Stratum en Orion zijn deze corona zelftesten via de afhaalautomaat 24/7 beschikbaar.

Uw fysiotherapeut

Alle coronamaatregelen zijn vervallen. Uw fysiotherapeut zal wel nagaan of u gezondheidsklachten heeft. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw begeleidende fysiotherapeut.

Tandartspraktijk SGE Meerhoven

Tandartsenpraktijk SGE Meerhoven is open voor regulier tandartsgeneeskundige zorg.

DSP training

De groepstrainingen van DSP Training, worden  indien mogelijk fysiek, online en als mix van fysieke en online aangeboden, om op deze manier zoveel mogelijk deelnemers te kunnen bereiken.
Uitgelicht
Boostervaccinaties verlopen via de GGD
Boostervaccinaties verlopen via de GGD
Geplaatst: 23 november 2021

De huisarts heeft geen rol meer in het toedienen van COVID-vaccinaties.

Enquête Digitaal Gezondheidscentrum
Enquête Digitaal Gezondheidscentrum
Geplaatst: 10 november 2021

- De enquête is gesloten -

Coronavirus - laatste update
Coronavirus - laatste update
Geplaatst: 8 november 2021

Aanpassing coronamaatregelen binnen SGE met ingang van maandag 8 november.