Informatie Stroomz
For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).


DOH en SGE vormen sinds 1 januari 2023 één nieuwe organisatie: Stroomz

De huisartsenorganisatie DOH en de multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie SGE bundelen al geruime tijd de krachten. Daarom zetten DOH en SGE de stap naar één nieuwe organisatie: samen staan we sterker.

Wie is DOH? Meer informatie over de huisartsenorganisatie DOH leest u hier.
Wilt u het nieuwsbericht over de fusie nog eens rustig teruglezen? Klik hier.

Maar wat betekent dit nu precies voor u als SGE patiënt?
U blijft gewoon ingeschreven bij uw vertrouwde gezondheidscentrum. Uw zorgverzekeraar wordt automatisch geïnformeerd over de naamswijziging van uw gezondheidscentrum. Dus u hoeft zelf niets te doen. Het enige wat zal veranderen in de loop van 2023 is:
  • Online: de website (inclusief een nieuwe url), social media kanalen, digitale nieuwsbrieven, e-mailadressen.
  • Uitstraling centra: het logo en de signing in de centra
  • Het briefpapier/ factuurpapier/ enveloppen. Let op: de voorraad van het SGE briefpapier en enveloppen zal eerst worden opgemaakt en zal geleidelijk vervangen worden door nieuw briefpapier en nieuwe enveloppen. Wij proberen zo duurzaam mogelijk te werken. Dit wil zeggen zo min mogelijk verspillen. Het kan dus voorkomen dat u in 2023 enveloppen en papieren ontvangt waar de organisatienamen misschien door elkaar gebruikt worden.
Het jaar 2023 zal gebruikt worden om de nieuwe naam en nieuwe uitstraling overal door te voeren. 

DOH + SGE = meer kennis én ervaring.
In de nieuwe organisatie zal de kennis en de ervaringen nog breder gedeeld worden. Belangrijke onderwerpen (zoals toegankelijk zijn voor patiënten, aantrekkelijk zijn voor professionals en samen krachtig zijn in de regio) worden gezamenlijk aangepakt.
Oftewel; een regio waarin zorg toegankelijk, kwalitatief goed en betaalbaar is én blijft voor inwoners. En waarin professionals graag willen werken.


Uitgelicht
LET OP: Storing apotheek groothandel
LET OP: Storing apotheek groothandel
Geplaatst: 24 mei 2023

Er is op woensdag 24 mei vanwege een grote storing bij onze groothandel geen medicatie aan ons geleverd. Hierdoor kunnen we mogelijk uw medicijnen niet leveren op het moment dat met u is afgesproken.

Bereikbaarheid Stroomz tijdens de meivakantie
Bereikbaarheid Stroomz tijdens de meivakantie
Geplaatst: 20 april 2023

Van 24 april t/m 5 mei zijn wij in de ochtend tot 12.00 uur te bereiken voor de standaard huisartsenzorg. Bij spoed en medische vragen die niet kunnen wachten tot de volgende dag zijn wij de gehele dag bereikbaar. From April 24th to May 5th, our healthcare centers are available for regular care till 12.00.

Van beweegadvies naar wekelijks in beweging
Van beweegadvies naar wekelijks in beweging
Geplaatst: 18 april 2023

Eindhoven Sport heeft sinds 2022 bijna 500 sportvragen beantwoord. Deze worden gesteld door Eindhovenaren..