Informatie Stroomz
For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).


DOH en SGE vormen sinds 1 januari 2023 één nieuwe organisatie: Stroomz

De huisartsenorganisatie DOH en de multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie SGE bundelen al geruime tijd de krachten. Daarom zetten DOH en SGE de stap naar één nieuwe organisatie: samen staan we sterker.

Wie is DOH? Meer informatie over de huisartsenorganisatie DOH leest u hier.
Wilt u het nieuwsbericht over de fusie nog eens rustig teruglezen? Klik hier.

Maar wat betekent dit nu precies voor u als SGE patiënt?
U blijft gewoon ingeschreven bij uw vertrouwde gezondheidscentrum. Uw zorgverzekeraar wordt automatisch geïnformeerd over de naamswijziging van uw gezondheidscentrum. Dus u hoeft zelf niets te doen. Het enige wat zal veranderen in de loop van 2023 is:
  • Online: de website (inclusief een nieuwe url), social media kanalen, digitale nieuwsbrieven, e-mailadressen.
  • Uitstraling centra: het logo en de signing in de centra
  • Het briefpapier/ factuurpapier/ enveloppen. Let op: de voorraad van het SGE briefpapier en enveloppen zal eerst worden opgemaakt en zal geleidelijk vervangen worden door nieuw briefpapier en nieuwe enveloppen. Wij proberen zo duurzaam mogelijk te werken. Dit wil zeggen zo min mogelijk verspillen. Het kan dus voorkomen dat u in 2023 enveloppen en papieren ontvangt waar de organisatienamen misschien door elkaar gebruikt worden.
Het jaar 2023 zal gebruikt worden om de nieuwe naam en nieuwe uitstraling overal door te voeren. 

DOH + SGE = meer kennis én ervaring.
In de nieuwe organisatie zal de kennis en de ervaringen nog breder gedeeld worden. Belangrijke onderwerpen (zoals toegankelijk zijn voor patiënten, aantrekkelijk zijn voor professionals en samen krachtig zijn in de regio) worden gezamenlijk aangepakt.
Oftewel; een regio waarin zorg toegankelijk, kwalitatief goed en betaalbaar is én blijft voor inwoners. En waarin professionals graag willen werken.


Uitgelicht
Nieuws van de Cliëntenraad
Nieuws van de Cliëntenraad
Geplaatst: 6 februari 2023

Wij hebben als nieuw samengestelde cliëntenraad van Stroomz onze eerste reguliere vergadering gehad. Voor een deel van ons, de leden van voorheen de cliëntenraad van SGE met een nieuwe bestuurder, voor de leden van voorheen de PAR van DOH een oude bekende.

Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Zet u ook een stap naar gezonder leven?
Geplaatst: 26 januari 2023

We willen allemaal plezierig en gelukkig ouder worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders. We hebben allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u naar een gezonder leven? Om u daarbij te helpen is de site www.destapnaargezonder.nl gelanceerd.

Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Geplaatst: 12 januari 2023

Uw partner is overleden, u blijft achter met uw kind(eren). Hoe weeft u dit verlies in uw leven? En hoe doen uw kinderen dat? Hoe veranderen de dynamieken in het gezin? In duizenden contexten van het dagelijks leven is uw verlies voelbaar en zoekt u een nieuwe weg.